Aranizda ogretmen olan var mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abidn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Devamsizlik konusunda bir kac sorum var, bu isten anlayan var mi beyler?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Sen bence sorunu sor. Bilen vardır belki :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Devamsızlık 10 güne indirilmişti diye duydum en son. Ne kadar ballıymışız ucuz yırtmışız. :D Hakikaten koskoca forumda öğretmen var mı acaba? Bi' bilgisayar öğretmeni vardı ama.. :devil:

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu sene liselerde devamsizlik yeniden duzenlendi. 10 ozursuz sanırım 30 da ozurlu devamsislik hakkımız var. Bir de bu sene gelen yeni bir sey olarak, velilerin yazdigi dilekceler ile (yonetmelikte yaziyodu) ozurlu devamsizlik hakkimizi kullanabiliyorduk. Fakat mudur yardimcimiz ne velilerin yazdigi dilekceleri ne de doktorun verdigi saglik raporunu kabul ediyor, gelen faxlanan hic bir evragi kabul etmiyor ve bize 10 gun ozursuz devamsizlik yapip sinif tekrari yapacagimizi soyluyor. Bu isteki hikmet nedir, hocaların buna hakki var midir? Devamsizlik hakki bize ne icin taninmistir?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Öğretmenlerin ve velilerin öyle bir hükümlülüğü yoktur. Kabul etmiyorlar ise Milli Eğitim Bakanlığına Bunun hakkında dilekçe gönder.

Öğrencinin sağlık sorunu olabilir, şunu olabilir. Müdür yardımcıları raporları kabul etmek zorundadır.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Devamsızlık 45 gün.10 özürsüz 35 özürlü. Ve evet veliden gelen dilekçe ile özürlü devamsızlık hakkımızı kullanmış oluyoruz. Müdür yardımcımız kabul ediyor . Sizinkinin de kabul etmesi lazım. Hadi veli iznini geçtim sağlık raporunu nasıl kabul etmez hayret doğrusu.
Bilgisayar öğretmeni __kadıköyRAP__ ProRat :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Kabul etmek zorunda. Gerçekten hasta olan öğrenci ne yapacak? Millieğitim'e git. Yapabiliyorsan yanında görevliyle beraber okula dön :)

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Soyle bisey de okudum ama; 10 günden sonra geriye kalan 35 günlük özürlü devamsızlık için önceki yönetmeliğin aksine rapor şartı aranmadığı ortaya çıktı. Yeni yönetmelikte konuya ilişkin “Öğrencinin devamsızlık yaptığı süreye ilişkin özür belgesi veya yazılı veli beyanı, özür gününü takip eden en geç 5 iş günü içinde okul yönetimine verilir ve e-Okul sistemine işlenir” düzenlemesi yer aldı. Böylece özürlü devamsızlıklarda doktor raporu veya okula gelemeyişi sebebini resmi olarak belgelendirmek şartı kalkmış oldu. Böyle bir durumda öğrenci velisinin okula yazılı bir beyanda bulunması, yeterli olacak. Bu durum özellikle üniversite sınavına (LYS) hazırlık nedeniyle okulun son bir ayında doktor raporu almak zorunda kalan lise sonları rahatlatacak. http://www.haber1.com/devamsizlik-icin-doktor-degil-veli-izni-yeterli-iste-yeni-duzenlemeler.html

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Tamam dostum böyle zaten. Kabul etmek zorunda veli iznini.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Devamsızlık 45 gün.10 özürsüz 35 özürlü. Ve evet veliden gelen dilekçe ile özürlü devamsızlık hakkımızı kullanmış oluyoruz. Müdür yardımcımız kabul ediyor . Sizinkinin de kabul etmesi lazım. Hadi veli iznini geçtim sağlık raporunu nasıl kabul etmez hayret doğrusu.
Bilgisayar öğretmeni __kadıköyRAP__ ProRat :)
kadıköyRap'ın öğretmen olduğunu bilmiyordum. :) :D
[MENTION=366180]honami[/MENTION] vardı bilgisayar öğretmeni olarak.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bende honami yi bilmiyordum (:

Reaksiyon puanı
2,148
Evet benim. :)

Alnair Alsad vardı da pek uğramıyor heralde artık.

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bilgisayardan anlarım ama öğretmen değilim.