Adaware, HitManPro, ESET, Kaspersky, Malwarebytes, Zemana gibi anti-virüsler ile taratabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 129045 bu şekilde web den sonuçlar çıkıyor virüs yedim diye çok korkuyorum bunu nasıl kapatabilirim
Farklı anti-virüsler ile taramayı deneyin.taradım zaten kasperksy kullanıyorum ama geçmiyor
Konuyu neden Xiaomi kategorisine açtınız?taradım zaten kasperksy kullanıyorum ama geçmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki bu virüs müdür ?
Kaspersky de güvenilir. Bir de malwarebytes ile taratsın.Farklı anti-virüsler ile taramayı deneyin.
Hayır, ücretsizdir.peki bu proglamlar ücretlimidir?
Güvenlik yavaşlamasından daha iyidir. Oyun oynarken falan kapatabilirsiniz.anti virüs programları pc yavailatıyor diye biliyorum
yavaşlatıyor*
eset yavaşlatmıyor fazla. Hissetmezsin bile.anti virüs programları pc yavailatıyor diye biliyorum
yavaşlatıyor*
tm bakıyorum
Güvenlik yavaşlamasından daha iyidir. Oyun oynarken falan kapatabilirsiniz.
hanginize inanıyım neyse yinede tarıyorumeset yavaşlatmıyor fazla. Hissetmezsin bile.
inan bana. Esed yavaşlatmaması ile biliniyor hatta.peki o zaman ilk taramayı yapıyorum ( malwarebytes le tarıyorum)
hanginize inanıyım neyse yinede tarıyorum
hanginize inanıyım neyse yinede tarıyorum
Option 2 ile tarama yapın ve resim 4'teki olan tüm kutucukları seçin.peki o zaman ilk taramayı yapıyorum ( malwarebytes le tarıyorum)