Arama sonucundan sonra çıkan adresler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kara55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kara55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet explorer da veya firefoxta herhangi bişey arıyorum, yazıp entere bastıktan sonra sonuçlar karşıma geliyor, buraya kadar bi sorun yok Fakat sonuçlardan herhangi birine tıkladıktan sonra alaksız başka bi site açıyor ve her seferinde başka bi sayfa açılıyor. bi türlü çözemedim bilgisi olan varsa yardım edebilirmi bana, şimdiden teşekkür ederim.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Daha fazla ayrıntı verebilir misin? Mesela ne aradığını söyle ki bizde deneyelim
Tarayıcı ile alakalı bir durum olmadığına eminim, girdiğin siteler ile alakalı, malum günümüzde reklamlar heryerden fışkırıyor ve birçok site popup reklam kullanıyor...
Neyse dediğim gibi daha açık olursan yardımcı olabilirim :)

kara55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki reklam olacak ama mesela arama çubuğuna haber7.com yazıyorum sonuç çıktıktan sonra üzerine tıkladıktan sonra başka yabancı bi site açıyor. ve her seferinde başka isimde bi site açıyor. haber7.com a ulaşamıyorum.

Reaksiyon puanı
189
haber7.com'u google'a değil de tarayıcının adres çubuğuna yazmayı dene istersen :)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tabiki reklam olacak ama mesela arama çubuğuna haber7.com yazıyorum sonuç çıktıktan sonra üzerine tıkladıktan sonra başka yabancı bi site açıyor. ve her seferinde başka isimde bi site açıyor. haber7.com a ulaşamıyorum.

O zaman virüs bulaşmış olma ihtimali var %99 budur sebebi, hemen sistemini güzelce bir tarat Microsoft Security Essentials kullanabilirsin sitelerde istediğin gibi gezemediğin için sana direk link vereyim indir

XP için
Vista/7 için
64bit

kara55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım çok komiksin gerçekten haber7.com u örnek olarak verdim herhangi bişey aramaya kalksanda aynı sorunu yaşıyorum.
haber7.com'u google'a değil de tarayıcının adres çubuğuna yazmayı dene istersen :)

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

Tamam sorun çözüldü teşekkür ederim, hsngrms
O zaman virüs bulaşmış olma ihtimali var %99 budur sebebi, hemen sistemini güzelce bir tarat Microsoft Security Essentials kullanabilirsin sitelerde istediğin gibi gezemediğin için sana direk link vereyim indir

XP için
Vista/7 için
64bit