Arama Motorları Olmasaydı Ne Olurdu ? :)

KesKin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar madem burası konu dışı bölümü, işte konu dışı bir konu sizlere :) Buyurun tartışın. arama motorları olmasaydı ne olurdu ??? :)

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tamamda adını soyadını niye yazdınki.Burası devlet dairesimi:Konu arama motorları olmasaydı ne olurdu adı soyadı imza ek belgeler nüfus cuzdanı sureti ikametgah belgesi ananın kızlık soyadı vs. :D :D :D
Ad soyad ne alaka konuyla..
Arama motoru olmasa bizde aramazdık bu kadar kolay..

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Larry Page ve arkadaşı (adını unuttum :* :D ) bu kadar zengin olmazlardı :]

KesKin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gokhans19 dedi ki:
Tamamda adını soyadını niye yazdınki.Burası devlet dairesimi:Konu arama motorları olmasaydı ne olurdu adı soyadı imza ek belgeler nüfus cuzdanı sureti ikametgah belgesi ananın kızlık soyadı vs. :D :D :D
Ad soyad ne alaka konuyla..
Arama motoru olmasa bizde aramazdık bu kadar kolay..

Her konumun ve mesajımınz altına adımı ve soyadımı yazarım.
Sagyılarla!
TayFun KesKin

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İyi bende mesajlarımın altına bundan sonra vesikalık resmimi ve nüfus cüzdanımın önlü arkalı fotokopisini koyayım :D :D :D :D :D

murmillo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mavi ile yazmayın, sayfa görünümünü bozuyor, adınızı da yazıcağınıza imza kısmında belirtin olsun bitsin ;)

KesKin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gokhans19 dedi ki:
İyi bende mesajlarımın altına bundan sonra vesikalık resmimi ve nüfus cüzdanımın önlü arkalı fotokopisini koyayım :D :D :D :D :D

Canınız ne isterse onu yapabilir siniz. Hatta ikâmetgâh bile koyabilir siniz :)

TayFun KesKin

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
murmillo dedi ki:
mavi ile yazmayın, sayfa görünümünü bozuyor, adınızı da yazıcağınıza imza kısmında belirtin olsun bitsin ;)
Bu arada ben imzalarım göremiyorum.Heralde profilden açmadım gerçi sanki böyle daha iyi banane imzanızdan :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
KesKin dedi ki:
gokhans19 dedi ki:

Canınız ne isterse onu yapabilir siniz. Hatta ikâmetgâh bile koyabilir siniz :)

TayFun KesKin
yönetici gibi konuştun :)

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Değerli Dostlar,

Arkadaş forumda yasaklanmamış ve kullanılmasında bir engel olmayan rengi, yazı şerklini ve içeriği kullanıyor. Konuya dönsek muhteşem olmaz mı?

Güzel günler.

- - -

Arama motorları olmasaydı internet daha ferah bir yer olurdu. Kimse arama motorlarına yaranmak için maymunluk yapıp kırk takla atmazdı ve zombi sayfalar üretip kilobaytlarca anahtar kelimeyi sayfalara gömmek için uğraşmazdı. Üstüne üstlük maymun iştahlılık azalırdı. Diğer taraftan yine diğer siteleri dizinleyen sistemler olurdu; sonra bu sistemler birbirlerinden yine kendilerini güncellerdi (Bu soruyu cevaplarken arama yapma kavramını CTRF+F ve bir sitenin içinde aramayla kısıtladım. robotlar yok, siteleri kendiliğinden dizinleme yok... Sonunda arama motoru illa icat edilirdi tabii, o ayrı dava).

Nasıl ama? :)

mahmuteser

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Olmasaydı bizde ödev yapamazdık sadece bildiğimiz sitelere girebilirdik

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
gokhans19 dedi ki:
Bu arada ben imzalarım göremiyorum.Heralde profilden açmadım gerçi sanki böyle daha iyi banane imzanızdan :D

İmzalar geçici süre ile kaldırıldı.
O yüzden göremiyorsun...

crx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
reha muhtar gülşen erol köse arasında yüzyıl savaşları cereyan etmezdi :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
gokhans19 dedi ki:

Sağda solda heryerde blog'unun reklamını yapıyorsun ama blogun ana kaynağı olan "yazmak" hakkında fazla bir bilgin yok gibi? :)

Bu tür ortamlarda yazının altına adını soyadını ya da kullanıcı adını, ya da buna benzer başka bir değişkeni yazmak, bir nevi selam ve imza niteliği taşır. Çok kullanılan bir olaydır. Daha çok yabancı forum/bloglarda görüldüğü için pek alışamamıştır Türk internetçisi :)