Aral game %90 indirimmm

frhtcvlgll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar son 2 gun kaldı.sims,nfs,fifa,pes,cod,harry potter,medal of honor ve daha bir çok oyun & 90 a varan indirimlerle limangoda..ustelik kargo bedava.. ama hızlı olmanızı oneriyorum cunku oyunlar git gide azalıyo

http://www.limango.com.tr

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Kendi affilate linkini vererek kayıtlardan komisyon sağlıyordur başka nanesi yoktur.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Kendi affilate linkini vererek kayıtlardan komisyon sağlıyordur başka nanesi yoktur.

Böyle bir şeyde yok.

arkadaş doğru söylüyor 180 tl lik oyun 49 tl siteye üyelik davetiyeli olduğundan herkes göremiyor

Vize-Final

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye gerekmiyorki uyelik icin normalde uye olunabiliyor arkadasin dedigi gibi indirim var ama linke affilate eklenmis kuraldisi ceza yemesi gerekir.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
davetiye gerekmiyorki uyelik icin normalde uye olunabiliyor arkadasin dedigi gibi indirim var ama linke affilate eklenmis kuraldisi ceza yemesi gerekir.

yanlış bir durum yok arkadaşlar sadece adres satırındaki link'i koymuş arkadaş ne var bunda.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
yanlış bir durum yok arkadaşlar sadece adres satırındaki link'i koymuş arkadaş ne var bunda.

Arkadaşların demek istediği yazıda görünen o adres ama linke tıklanıldığı zaman http://tr.rdrtr.com/SH1NL bu adres üzerinden limango kayıt sayfasına yönlendiriyor Sizi davet eden: limango çıkıyor.

Bu limango nun davetiyesi. Arkadaşın değil.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Arkadaşların demek istediği yazıda görünen o adres ama linke tıklanıldığı zaman http://tr.rdrtr.com/SH1NL bu adres üzerinden limango kayıt sayfasına yönlendiriyor Sizi davet eden: limango çıkıyor.

Bu limango nun davetiyesi. Arkadaşın değil.
"Sizi davet eden: limango" yazsada sonuçta adam kendi linkini vermiş neden o zaman direk ilk başta yazılı halde olan linki vermemiş?Çünkü rdrtr hatırladığım kadarıyla gelirortaklarının linki arkadaşımada sordum o da öyle söyledi limangoya bu verdiği linkten üye olan kişilerden kişi başı 2 lira gibi bir ücret kazanıyor bu kişi.
Neyse düzeltilmiş zaten. :)

nohackmove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
keşke daha önce görseydim bu konuyu starcraft 2 alırdım bir tane.

Eyupoqlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İster para kazanır,ister size yardımcı olur.Bi yandan size yardımcı olurken,diğer yandan para kazanmaya çalışan bir arkadaşımız.Direk site linkini koysa,sende oyun alsan .ocuğa dua edicekmiydin ?

Paylaiımın için teşekkür ederim kardeşim.eğer para kazanacağın link varsa,pm ile atta senin aracılığınla aldığım belli olsun.Benim bi zararım olmicak sonuçta.