Soru Aracın sağ arka tamponu çıktı

Yusuf Akçekoce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Geri gelirken arabaya arkadan vurmuşlar nasıl yaptırırız bunu, değer anlamında bir kayıp olur mu ?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-09-06 at 00.42.03.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-06 at 00.42.03.jpeg
    52.5 KB · Görüntüleme: 131
  • vv.jpeg
    vv.jpeg
    33.3 KB · Görüntüleme: 128

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Düzeltilir gibi duruyor.Değişirse eğer değer anlamında bir kayıp olur.
Her konuda bilginiz olmak zorunda değil yanlış bilgilendirme yapmaya artık son verin.

Tampon tutacağı kırılmadıysa çıkartılıp tekrar oturduğunda sıkıntısı olmaz. Kırıldıysa kaportacınıza gidip sağ arka tampon braketi alın o değişiyor sadece ve tekrar tutuyor. Silikonla da tutturabilirler ancak tekrar çıkartması zor olur. Değer kaybı olarak da kayıp olmaz. Tamponlar ve plastik marşbiyeller yani kısaca plastik parçalar değer kaybı yaşatmaz araca.

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
Geri gelirken arabaya arkadan vurmuşlar nasıl yaptırırız bunu, değer anlamında bir kayıp olur mu ?
Hocam ben oto elektircilikte yaptım bazı farları degişmek icin tamponu sökmek zorunda kalıyoruz bilginiz vardır.tamponu tutan clips yada vidalar belki onlar gevşemiştir clipsler zaten 15tl bişe.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her konuda bilginiz olmak zorunda değil yanlış bilgilendirme yapmaya artık son verin.

Tampon tutacağı kırılmadıysa çıkartılıp tekrar oturduğunda sıkıntısı olmaz. Kırıldıysa kaportacınıza gidip sağ arka tampon braketi alın o değişiyor sadece ve tekrar tutuyor. Silikonla da tutturabilirler ancak tekrar çıkartması zor olur. Değer kaybı olarak da kayıp olmaz. Tamponlar ve plastik marşbiyeller yani kısaca plastik parçalar değer kaybı yaşatmaz araca.
slikonlada olur dogru

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970

Ya senin okuma yazman yok ya da körsün.Diğer taraftanda kırıldıysa eğer tam oturmama gibi bir ihtimali var.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Ya senin okuma yazman yok ya da körsün.Diğer taraftanda kırıldıysa eğer tam oturmama gibi bir ihtimali var.
Alakası yok. Bir taraftan hasar alınca diğer taraf kırılmaz. Tamponlar yapısı gereği esner, aşırı hasar durumunda kırılır. Diğer tarafı patlatmaz yani. Fotoğrafa bakarsan da hafif bir hasar var. Sadece sağ arka tampon braketinden çıkmış veya braketin kırılmasına benziyor. Hayatında hiç görmedin sanırım.

Ha birde tam oturmaz demişsin?? En kötü usta bile silikonla 5 dakika sürmez oturtur o tamponu.

Ayrıca değer düşer demişsin o konuda rezilliğini belli etmemek için değinmedin sanırım?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Alakası yok. Bir taraftan hasar alınca diğer taraf kırılmaz. Tamponlar yapısı gereği esner, aşırı hasar durumunda kırılır. Diğer tarafı patlatmaz yani. Fotoğrafa bakarsan da hafif bir hasar var. Sadece sağ arka tampon braketinden çıkmış veya braketin kırılmasına benziyor. Hayatında hiç görmedin sanırım.

Ha birde tam oturmaz demişsin?? En kötü usta bile silikonla 5 dakika sürmez oturtur o tamponu.

Ayrıca değer düşer demişsin o konuda rezilliğini belli etmemek için değinmedin sanırım?
Eğer parça değişirse değer artacak mı?

Düzeltilir gibi duruyor.Değişirse eğer değer anlamında bir kayıp olur.
"EĞER"

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Eğer parça değişirse değer artacak mı?

"EĞER"
Plastik parçalar değişse de onarılsa da değer artmaz veya azalmaz. Hayatında hiç araba görmedin mi kafayı yiyeceğim ya neden hiçbir şeyi anlamıyorsun? Plastik parçalar aracın değerini ET-Kİ-LE-MEZ

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869
Tamamiyle boşsun hiçbir konuda zerre bilgin yok. Raporumu yaptım umarım gereken yapılır.
Bende senin için raporumu yaptım umarım gereken yapılır. Ben daha önceden sana "boş konuşma" gibi bir cümle kurduğum için ban yemiştim. Bakalım şimdi moderatörlerin tutumu şimdi nasıl olacak.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Bende senin için raporumu yaptım umarım gereken yapılır. Ben daha önceden sana "boş konuşma" gibi bir cümle kurduğum için ban yemiştim. Bakalım şimdi moderatörlerin tutumu şimdi nasıl olacak.
Kuyruk acın var yani :D Banlattığım için sevindim çoluk çocukları azaltmışım forumdan

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
? Komik insan parçası.Forumdaki herkes senden nefret ediyor neredeyse.
Ne mutlu bana. Eski ortamdan 1 kişi bile kalmadığı için zerre umrumda değil kim nefret ediyor kim seviyor. Hayatımı sizin gibi foruma adamadığım için umrumda olan hiçbir şey yok büyüyünce anlarsın abicim benim

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Ne mutlu bana. Eski ortamdan 1 kişi bile kalmadığı için zerre umrumda değil kim nefret ediyor kim seviyor. Hayatımı sizin gibi foruma adamadığım için umrumda olan hiçbir şey yok büyüyünce anlarsın abicim benim
Foruma kim hayatını adamış ? Boş boş gerzek gerzek konuşuyosun.Yaşımı bilmeden nasıl konuşuyorsun?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869
?