Düzeltilir gibi duruyor.Değişirse eğer değer anlamında bir kayıp olur.Geri gelirken arabaya arkadan vurmuşlar nasıl yaptırırız bunu, değer anlamında bir kayıp olur mu ?
Her konuda bilginiz olmak zorunda değil yanlış bilgilendirme yapmaya artık son verin.Düzeltilir gibi duruyor.Değişirse eğer değer anlamında bir kayıp olur.
Hocam ben oto elektircilikte yaptım bazı farları degişmek icin tamponu sökmek zorunda kalıyoruz bilginiz vardır.tamponu tutan clips yada vidalar belki onlar gevşemiştir clipsler zaten 15tl bişe.Geri gelirken arabaya arkadan vurmuşlar nasıl yaptırırız bunu, değer anlamında bir kayıp olur mu ?
slikonlada olur dogruHer konuda bilginiz olmak zorunda değil yanlış bilgilendirme yapmaya artık son verin.
Tampon tutacağı kırılmadıysa çıkartılıp tekrar oturduğunda sıkıntısı olmaz. Kırıldıysa kaportacınıza gidip sağ arka tampon braketi alın o değişiyor sadece ve tekrar tutuyor. Silikonla da tutturabilirler ancak tekrar çıkartması zor olur. Değer kaybı olarak da kayıp olmaz. Tamponlar ve plastik marşbiyeller yani kısaca plastik parçalar değer kaybı yaşatmaz araca.
Ya senin okuma yazman yok ya da körsün.Diğer taraftanda kırıldıysa eğer tam oturmama gibi bir ihtimali var.Her konuda bilginiz olmak zorunda değil yanlış bilgilendirme yapmaya artık son verin.
Tampon tutacağı kırılmadıysa çıkartılıp tekrar oturduğunda sıkıntısı olmaz. Kırıldıysa kaportacınıza gidip sağ arka tampon braketi alın o değişiyor sadece ve tekrar tutuyor. Silikonla da tutturabilirler ancak tekrar çıkartması zor olur. Değer kaybı olarak da kayıp olmaz. Tamponlar ve plastik marşbiyeller yani kısaca plastik parçalar değer kaybı yaşatmaz araca.
Alakası yok. Bir taraftan hasar alınca diğer taraf kırılmaz. Tamponlar yapısı gereği esner, aşırı hasar durumunda kırılır. Diğer tarafı patlatmaz yani. Fotoğrafa bakarsan da hafif bir hasar var. Sadece sağ arka tampon braketinden çıkmış veya braketin kırılmasına benziyor. Hayatında hiç görmedin sanırım.Ya senin okuma yazman yok ya da körsün.Diğer taraftanda kırıldıysa eğer tam oturmama gibi bir ihtimali var.
Eğer parça değişirse değer artacak mı?Alakası yok. Bir taraftan hasar alınca diğer taraf kırılmaz. Tamponlar yapısı gereği esner, aşırı hasar durumunda kırılır. Diğer tarafı patlatmaz yani. Fotoğrafa bakarsan da hafif bir hasar var. Sadece sağ arka tampon braketinden çıkmış veya braketin kırılmasına benziyor. Hayatında hiç görmedin sanırım.
Ha birde tam oturmaz demişsin?? En kötü usta bile silikonla 5 dakika sürmez oturtur o tamponu.
Ayrıca değer düşer demişsin o konuda rezilliğini belli etmemek için değinmedin sanırım?
"EĞER"Düzeltilir gibi duruyor.Değişirse eğer değer anlamında bir kayıp olur.
Plastik parçalar değişse de onarılsa da değer artmaz veya azalmaz. Hayatında hiç araba görmedin mi kafayı yiyeceğim ya neden hiçbir şeyi anlamıyorsun? Plastik parçalar aracın değerini ET-Kİ-LE-MEZEğer parça değişirse değer artacak mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
"EĞER"
? Yok sayılmayı haketti.Plastik parçalar değişse de onarılsa da değer artmaz veya azalmaz. Hayatında hiç araba görmedin mi kafayı yiyeceğim ya neden hiçbir şeyi anlamıyorsun? Plastik parçalar aracın değerini ET-Kİ-LE-MEZ
Tamamiyle boşsun hiçbir konuda zerre bilgin yok. Raporumu yaptım umarım gereken yapılır.? Yok sayılmayı haketti.
Bende senin için raporumu yaptım umarım gereken yapılır. Ben daha önceden sana "boş konuşma" gibi bir cümle kurduğum için ban yemiştim. Bakalım şimdi moderatörlerin tutumu şimdi nasıl olacak.Tamamiyle boşsun hiçbir konuda zerre bilgin yok. Raporumu yaptım umarım gereken yapılır.
Kuyruk acın var yaniBende senin için raporumu yaptım umarım gereken yapılır. Ben daha önceden sana "boş konuşma" gibi bir cümle kurduğum için ban yemiştim. Bakalım şimdi moderatörlerin tutumu şimdi nasıl olacak.
Kuyruk acım falan yok. Moderatörlerin tutumunu merak etmiştim.Kuyruk acın var yaniBanlattığım için sevindim çoluk çocukları azaltmışım forumdan
Aynen öyle? Yok sayılmayı haketti.
Çok gözlersin.Tamamiyle boşsun hiçbir konuda zerre bilgin yok. Raporumu yaptım umarım gereken yapılır.
11 yaşında bir bireye göre fazla iddialısınÇok gözlersin.
? Komik insan parçası.Forumdaki herkes senden nefret ediyor neredeyse.11 yaşında bir bireye göre fazla iddialısın
Ne mutlu bana. Eski ortamdan 1 kişi bile kalmadığı için zerre umrumda değil kim nefret ediyor kim seviyor. Hayatımı sizin gibi foruma adamadığım için umrumda olan hiçbir şey yok büyüyünce anlarsın abicim benim? Komik insan parçası.Forumdaki herkes senden nefret ediyor neredeyse.
Foruma kim hayatını adamış ? Boş boş gerzek gerzek konuşuyosun.Yaşımı bilmeden nasıl konuşuyorsun?Ne mutlu bana. Eski ortamdan 1 kişi bile kalmadığı için zerre umrumda değil kim nefret ediyor kim seviyor. Hayatımı sizin gibi foruma adamadığım için umrumda olan hiçbir şey yok büyüyünce anlarsın abicim benim
?Ne mutlu bana. Eski ortamdan 1 kişi bile kalmadığı için zerre umrumda değil kim nefret ediyor kim seviyor. Hayatımı sizin gibi foruma adamadığım için umrumda olan hiçbir şey yok büyüyünce anlarsın abicim benim
Yaşını ve yönetim geçmişini biliyorum merak etme?Foruma kim hayatını adamış ? Boş boş gerzek gerzek konuşuyosun.Yaşımı bilmeden nasıl konuşuyorsun?
Akıl yaşta değil baştadır. Kimseye velet muamelesi yapamazsın kardeşim.Yaşını ve yönetim geçmişini biliyorum merak etme?
Yaşımı bilen biliyor dert etme.Akıl yaşta değil baştadır. Kimseye velet muamelesi yapamazsın kardeşim.