Arabistan'dan Drift Enstantaneleri

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Trafikte Sollarken yaptığı bir kaç drift harici hepsi amatörce. Sadece Arabayı savuruyor. Hiç Estetik değil. Bisikletliyede helal olsun. Acaba kaç beygir :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
PcMaSTeR dedi ki:
Trafikte Sollarken yaptığı bir kaç drift harici hepsi amatörce. Sadece Arabayı savuruyor. Hiç Estetik değil. Bisikletliyede helal olsun. Acaba kaç beygir :D

Abi Savuruyor diyip geçmemek lazım.O hareketler inanılmaz ustalık gerektirir.Hareket yaptıkları arabalarda Hyundai Sonata.Bunuda esgeçmemek lazım ;) arkadaşlara gösteriyorum hemen benim şahinle bunun ... koyarım ben bee bu ne bee filan gibi tepkiler alıyorum :D Ama inanın o kadar basit değil ;)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Zorluk derecesini bilemem kolay değildir tabiki ancak Dediğim gibi Estetik değil. Sanki buzda Almış başını giden araba gibi kaydırıyorlar. Sollarken yaptığı mesela Güzel duruyor. Yani Estetik ve Bilinçliymiş gibi, ancak diğerleri için aynı şeyi diyemiyeceğim...

DogukanDogu84

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
yol yapımında Arapların üstüne yok, adamlar kaymak gibi yol yapıyorlar...

Gökhan Alkan

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Şu drift denilen olayı çok denedim 1.9 JTD dobloyla özelliklede çoook çalıştım drift için falan ama şu zamana kadar yaptığım en güzel drift epeyce geniş bi döner kavşakta yağmur hafif ıslatmıştı yerleri orda kavşağın tamamını demeyimde hemen 4t 3ünü falan drift denilecek tabirle ama tam istediğim gibi yanlayarak döndüm oda şans eseri oldu gerçi. yine denesem yaparmıyım bilemicem. Ama çook zevkli. Her önüne gelende el freni çekip arabayı çevirince drift yaptım oluyo ona sinir oluyorum işte

erd2msm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
görüntü neden engellendi anlamadım ama msjlara göre görmeye değer herhalde:)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Hey yavrum benim Tokyo'dakiler halt etmiş :D

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Valla mertinde dediği gibi basit görünsede çok ustalık gerektiren hareketler sergiliyorlar araplardan böyle şey beklemezdim :D valla abartmıyorum ama tokyo drift filminde yapılan driftlerden çok daha tehlikeli ve beceri isteyen figürler. estetik görünmüyor o ayrı tabi...