Arabamın Motor Durumu Nasıl

Qenzi

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Arkadaşar arabam 300 bine dayandi ama hala ban gore emsallerinden 1.6 larindan falanda cok iyi durumda motoru ben yt de vidiolarina baktim heralde en iyi motor benimkinde ama bi ara koye giderken bi r19 sol şeritten hic cikmadi yani yetisen de olmadi heralde benimkinden dah iyi emdal olarak 3-5 tane gordum ben bu arada lpg ile kullaniyorum benzinde de baya iyi
Bide ben isiklarda kalkis yaparken gaza cok az bassamda direk burun kaldiriyor park ederken sikinti yapiyormu hayir da gaza dokunsam direk öne firliyor carpcam diye korkuyorum yani ivmelenme falan iyi bide yuksek devirlerde canli deyil 4 bin den sonra zor cekiyor neden bilmiyorum bu arada aldimda yaz kis hic bir bakimini yaptirmadim haberiniz olsun
1. viteste bile 4 e kadar super 4 den sonrasi daha gucsuz anlamiyorum 8 valf ondanmi acaba bide 1den 5 atiyorum hic bayilma yok yani 5 viteste 800 devirde 4 bine kadar baya hizli ivmeleniyor bazen hep oyle surerim hem vites atma geregi yok hem alt devirlerde daha atik daha canli 1,4 bu arad en bos modeli rn yani demek istedigim ben bu arabayi satsam reno clio 2 rs onerirmisiniz?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Katırdan inip eşeğe binmiş olursunuz pek birşey değişmez.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
motoryağı eksilme varsa 444 ile tamamla motora banamısın olmaz eski patron yapardı...

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Valfla ilgisi yok. Yazdıklarınızın %50 sini anlayamadım ama o araçlar boğaz kelebekli araçlar olduğundan 6 ayda bir balata spreyiyle temizlenir seri olmasının sebebi motorun güçlü olması değil gaz kelebeği anlık olarak tepki gösterdiği için ve kasanın hafif olduğu için seri geliyor sana otobanda sonradan boğulmasının sebebide atmosferik motor ve yaşından dolayı eskiyen parçalardan dolayı helede karbüratörlüyse yandın zaten sıcakta çekilmez.