Yasuobilal2007
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 952
Mesela A180 en fazla 201 yapıyor ama hız göstergesinde 260 yazıyor c180 de 260 ibre var ama 250 yapıyor neden böyle
Sapıkmış bildiğin onlar ?Onlar standart değerler beygir artırma yöntemleri var .
Birde ağırlık yapmasın diye cam sökenler, bayır aşağı gidenler. O değeri geçersin rahatça
Yani bir çok fantezi deneyenler olduğundandır ?
Bol bol var öyleler hele peugeotcular ?Sapıkmış bildiğin onlar ?
bu bilgi bilmiyordum, bilgi için teşekkürler.Limitör olduğu için o hızlara ulaşamıyorsun. Limitörü kaldırınca hemen hemen yaklaşırsın o hızlara. Bazı araçlarda geçmen bile mümkün, örnek cruze.
Arkadan rüzgar esince hız daha da fazla olabilir diye koymuşlar bence. Fazla göstergenin olumsuz yanı yok, böyle hesaplanmamış anda Şoför kaçla gittiğini anlasın diye koymuşlar düşündüğüme göre.Mesela A180 en fazla 201 yapıyor ama hız göstergesinde 260 yazıyor c180 de 260 ibre var ama 250 yapıyor neden böyle
Limitör olayını bilmiyordum. Vay be. Madem yöntemi var herkes daha hızlı sürmek için kolayca iptal ettirebilir o zaman bu sistemi.Limitör olduğu için o hızlara ulaşamıyorsun. Limitörü kaldırınca hemen hemen yaklaşırsın o hızlara. Bazı araçlarda geçmen bile mümkün, örnek cruze.
Evet ettirilebilir. Yazılımcılar, gizli özellik açanlar falan açabilir bunları.Limitör olayını bilmiyordum. Vay be. Madem yöntemi var herkes daha hızlı sürmek için kolayca iptal ettirebilir o zaman bu sistemi.