Arabada mp3 dinlemek

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar bilgisayarda 60'a yakin mp3 var. Toplam 160-180 dakika tutuyor. Simdi bunlari Audio Track CD yapip yani track formatinda yazdirinca calisiyor. İsin garip yani arabanin el kilavuzunda ve cd calarin ustunde mp3 destekli yaziyor :) DVD'ye normal olarak mp3 leri yazdirinca calismiyor. Amacim cd deki gibi ayni sekilde dvd uzerinde yapmak.

4ybeduha.jpg

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Acaba flash bellekler için mi öyle demiş? Böyle bir girişi var mı?

Reaksiyon puanı
16,128
128kbps olması gerek320kbps üstünü görmez muhtemelen sadece usbden playback yapıyor.

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Soyle bisi var. Sadece cd destekliyormus. Audio CD yapinca sorun yok. Usb girisi felan yok zaten. Audio Cd de 80 dk ile sinirli. Hani sunu demek istiyorum. Audio CD nin amaci mp3 leri mp3 okumayanlar icin track formatina ceviriyor. Fakat bizim arabanin cd calarinda mp3 destegi var. Ben mp3 leri normal olarak yazdirinca okumasi lazimdi fakat okumadi. Bu arada butun sarkilar 320kbps. Ben nero 14 burning rom kullaniyorum. Bana bir cozum soyleyebilir misiniz ?

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Yazılabilir DVD'nin üzerine değil yazılabilir CD'nin üzerine bu MP3'leri atarsan muhtemelen dinleyebileceksin. Benim arabam (Toyota Corolla), eşimin arabası (Ford Fiesta), kardeşimin arabası (Chevrolet Captiva) bu şekilde CD'lerdeki DVD'leri dinlettiriyor...

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yazılabilir DVD'nin üzerine değil yazılabilir CD'nin üzerine bu MP3'leri atarsan muhtemelen dinleyebileceksin. Benim arabam (Toyota Corolla), eşimin arabası (Ford Fiesta), kardeşimin arabası (Chevrolet Captiva) bu şekilde CD'lerdeki DVD'leri dinlettiriyor...

Hocam yazilabilirden kastin nedir ? Yani ben normal CD-R bos cd var. Ona norton ile normal olarak yazdirma islemi yaptim fakat araba okumadi.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
60 tane mp3 yada wma müziği sıradan 700mb 80min cd ye yazdır sığar ve çalar, büyük ihtimalle teyp de dvd desteği yok
cdburnerxp programı yada başka bir programla veri cd seçeneği ile yazdır çalar

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Sorun şu ki; dvd yerine cd'ye yazdırsanız muhtemelen çalışır :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Orijinal cd seçiyor olabilir. Bana da yetkili servis böyle demişti..

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Yukarıda da yazdığım gibi kaliteli bir yazılabilir CD'ye (DVD'ye değil) CD yazıcınızın izin verdiği en düşük hızla yazdırın. Büyük ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır.

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yukarıda da yazdığım gibi kaliteli bir yazılabilir CD'ye (DVD'ye değil) CD yazıcınızın izin verdiği en düşük hızla yazdırın. Büyük ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır.

Bendeki normal cd ler varya 1 tl ye satilanlar iste onla normal olarak(data cd) yapinca okumuyor. Audio CD yapinca okuyor.

blauzahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aracınızın teybi mp3 destekliyor olabilir ama mp3'ün yasal olmadığı ülkelerde bu özellik kapatılmış olabilir. Bunun nasıl açıldığını araştırmanız daha mantıklı olacaktır. Bir de kılavuzda bir anlatım eksikliği var. mp3 destekli cd da formatı mümkün değil ki :) CD DA formatı zaten audio cd demek ha kılavuzu yazan adam böyle bir disk oluşturabiliyorsa alnının orta yerinden öpmek isterim kendisini :)

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Baska zaman arabaya binince resmini cekicem cd calarin sol tarafinda mp3 yazisi sag tarafinda da butun cd lerde yazan ortak bir yazi var o yaziyor. Dedigim gibi isin garibi benimde anlamadigim mp3 destekliyorsa niye sadece audio cd okuyor ;)?