Araba Seçimi Ama Hangisi?

JollyMFB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar sa biz 2.el araba alacagiz.Acaba sizce Fiat fiorinomi renault symbolmu hyundai accent mi fiat doblomu.Hangisi daha az yakar hangisi daha konforlu ? Yorumlarinizi bekliyorum.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hyundai Accent daha az yakar. Şuda aklında olsun: Japon otomobilleri az yakar.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dostum bu dediğin araba modellerinin 1'den fazla motor seçeneği var?
Önce hangi motor seçeneklerini düşündüğünü yazsaydın iyi bir cevap verebilirdim.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
dizel olarak fiorino az yakar küçük motorlusu... accente de gaz taktı mı daha az yakar :) kusura bakma senin soruya bu şekilde cevap verebildim :))

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
dizel olarak fiorino az yakar küçük motorlusu... accente de gaz taktı mı daha az yakar :) kusura bakma senin soruya bu şekilde cevap verebildim :))

Başka nasıl yanıt vereceğizde zaten... Model genellemrsine bakarak vereceğiz. :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Hyundai Accent daha az yakar. Şuda aklında olsun: Japon otomobilleri az yakar.
Hyundai Güney Koreli , daha gecen Hyundai bayiisine i30 bakmaya gittik adam bize 1.4 TSİ golf fiyatı çıkardı adamın dedigi tek şey VW Honda filan hikaye o kadar iyi olsa 2 yıl garanti verir miydi biz 5 yıl garanti veriyoruz oldu. Hyundai tavsiye etmem Renault tam bir ikinci el arabası hem az yakar hem de konforlu denebilir.

JollyMFB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum bu dediğin araba modellerinin 1'den fazla motor seçeneği var?
Önce hangi motor seçeneklerini düşündüğünü yazsaydın iyi bir cevap verebilirdim.

Dostum ben genel olarak soruyorum ben sadece düsüncelerinizi bekliyorum
.