Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Babam Garminin araç navigasyonunu kullanıyor en iyisinin o olduğunu düşünüyor. Garmin 100-200 liranın biraz üstünde kalıyor ama cep telefonuna göre tercih etmesinin sebebi cep telefonun çekmediği yerde, telefonun navigasyonu iyi çalışmıyor.
Arkadaşlar Konu kirliliği yapmak istemedim
Bana Hem Navigasyon Olacak hemde İçine video foto vs.aktarabileceğim Navigasyon Önerebilirmisiniz ?? pek bilgim yok navigasyonlarda
@kaanertug egemenozbeyli
Bu cihazdan belki 40 tane aldım. 5-6 yıl oldu bozuldu diyen çıkmadı. Bunun 5inç olanı da vardı. Ben yıllardır kullanıyorum tık demedi ama şimdi bulunmuyor.
Adana ve çevresinde yazın 40-50 derecede arabada takılı kaldı aylarca.
TOMTOM avrupa için iyidir ama Türkiye için iyi diyen diğer haritaları kullanmamış olmalı.
Cihazdan daha önemli olan şey BAŞARSOFT haritası kullanmasıdır. türkiye için en iyi hatta tek harita budur. igo kullanımı kolay bir programdır.
Ben navi cihazında ve telefonda igo ve başarsoft kullanıyorum. Türkiye'yi karış karış gezmişizdir hiç denemeyecek kadar az sorun çıkarttı.