RuNaL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 71
oBsCuR HoMmE dedi ki:BMW'nin anahtarı bizde var... 8)
RuNaL dedi ki:oBsCuR HoMmE dedi ki:BMW'nin anahtarı bizde var... 8)
bizi gezdirsene![]()
oBsCuR HoMmE dedi ki:RuNaL dedi ki:oBsCuR HoMmE dedi ki:BMW'nin anahtarı bizde var... 8)
bizi gezdirsene![]()
![]()
![]()
![]()
tamam![]()
RuNaL dedi ki:oBsCuR HoMmE dedi ki:RuNaL dedi ki:oBsCuR HoMmE dedi ki:BMW'nin anahtarı bizde var... 8)
bizi gezdirsene![]()
![]()
![]()
![]()
tamam![]()
bizim bentley i cıkarmak istemiyorum ciziyorlar da ondan![]()
![]()
oBsCuR HoMmE dedi ki:RuNaL dedi ki:oBsCuR HoMmE dedi ki:RuNaL dedi ki:oBsCuR HoMmE dedi ki:BMW'nin anahtarı bizde var... 8)
bizi gezdirsene![]()
![]()
![]()
![]()
tamam![]()
bizim bentley i cıkarmak istemiyorum ciziyorlar da ondan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inanıp inanmamak senin tercihin!![]()
chimera dedi ki:Geçtim arabasını biz anahtarını bile alamayız :![]()
gecelerinbilisimcisi dedi ki:mercedes'inki bizde var ;D
TuningMert dedi ki:Hımm.Peki anahtarlığın üstündeki "panic" tuşu ne işe yarıyor.tehlike anında koltuğu felanmı fırlatıyorgecelerinbilisimcisi dedi ki:mercedes'inki bizde var ;D![]()
kanımca alarmı fln çalıştırıyorTuningMert dedi ki:gecelerinbilisimcisi dedi ki:mercedes'inki bizde var ;D
Hımm.Peki anahtarlığın üstündeki "panic" tuşu ne işe yarıyor.tehlike anında koltuğu felanmı fırlatıyor![]()
benim de öyle :Lemelden dedi ki:chimera dedi ki:Geçtim arabasını biz anahtarını bile alamayız :![]()
ilk önce resimlere baktım ve içimden aynı şeyi geçirdim. sonra bir baktım yazılmışkatılıyorum şimdilik benimde öyle
![]()
chimera dedi ki:Geçtim arabasını biz anahtarını bile alamayız :![]()
Anahtarları seçsek de arabalar evimize kadar gönderilsechimera dedi ki:Geçtim arabasını biz anahtarını bile alamayız :![]()
anticor dedi ki:Anahtarları seçsek de arabalar evimize kadar gönderilsechimera dedi ki:Geçtim arabasını biz anahtarını bile alamayız :![]()
Projem bu :}
ahhh ahhhh %(zuhat dedi ki:chimera dedi ki:Geçtim arabasını biz anahtarını bile alamayız :![]()
valla öle
chimera dedi ki:anticor dedi ki:Anahtarları seçsek de arabalar evimize kadar gönderilsechimera dedi ki:Geçtim arabasını biz anahtarını bile alamayız :![]()
Projem bu :}
Benimkinin evime kadar gelmesine gerek yok ben onu alırım olduğu yerden![]()