Yardım Apu Sistemimde Fpsim düştü ve sıçaklığım 80

ReptiliaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhabalar bilgisayarımı alalı 3 ay falan olmuştur En fazla Apu sistem amd 5 3400g ram 2x 16 gb anakartım asus b450mk-II
Valorant oynarken normalde 130-150 fps arası alıyorum şimdi ise 70-100 arası maks normalde 68 sıcaklığım oluyordu her oyunda şimdi ise 80 86 gördüğüm bile oluyor
çoğu oyunda fps düşüşü yaşadım neden acaba yardım edin lütfen :(

rubyisred

Asistan
Reaksiyon puanı
208
Merhabalar bilgisayarımı alalı 3 ay falan olmuştur En fazla Apu sistem amd 5 3400g ram 2x 16 gb anakartım asus b450mk-II
Valorant oynarken normalde 130-150 fps arası alıyorum şimdi ise 70-100 arası maks normalde 68 sıcaklığım oluyordu her oyunda şimdi ise 80 86 gördüğüm bile oluyor
çoğu oyunda fps düşüşü yaşadım neden acaba yardım edin lütfen :(
bendede aynı işlemci mevcut. sıcaklığın 67 yi geçtiğini görmedim. termal macun değişimi yapmayı deneyebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve evet fps sıkıntısı sıcaklıktan dolayı oluyor.

ReptiliaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
bendede aynı işlemci mevcut. sıcaklığın 67 yi geçtiğini görmedim. termal macun değişimi yapmayı deneyebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve evet fps sıkıntısı sıcaklıktan dolayı oluyor.
termal macunu denicem değiştirmeyi ama fps daha bu ay böyle oldu daha sıçak günlerde böyle olmuyordu

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Kasa toz almaya müsaitse,soğutucunun alümiyum yaprakçıklarının araları toz yumağı olmuş olabilir. Bu şartlarda, dünyanın en iyi macununu hergün değiştirseniz yararı olmaz. Bi soğutucuyu söküp,kontrol ediniz.

ReptiliaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Kasa toz almaya müsaitse,soğutucunun alümiyum yaprakçıklarının araları toz yumağı olmuş olabilir. Bu şartlarda, dünyanın en iyi macununu hergün değiştirseniz yararı olmaz. Bi soğutucuyu söküp,kontrol ediniz.
evet çok toz tutan bir kasa fanı çıkarıp bakıcam çok sağolun