apu sisteme ne alsam kağarmıdır?

Reaksiyon puanı
277
selamlar beyler bilgisayar alacağım ama bilirsiniz... o sebepten ötürü apu sistem almak istiyorum am4 serisinden apu sistemlerde nasıl olur bilmiyorum bilgisayara gitsem dünyanın en eski kartını bile taksam performans artışı sağlarmıyım ?

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
selamlar beyler bilgisayar alacağım ama bilirsiniz...PARA YOK! STOK TOK! o sebepten ötürü apu sistem almak istiyorum am4 serisinden apu sistemlerde nasıl olur bilmiyorum bilgisayara gitsem dünyanın en eski kartını bile taksam performans artışı sağlarmıyım ?
Apu işlemcilerin grafik birimleri GT 1030 RX 550 gibi kartların performanslarını verir yani boşa kart almana gerek yok

Reaksiyon puanı
277
r5 3400g öneririm
hocam max bütçem 3000 tl ram işlemci falan 2. el alırsam diğer parçalar 0 500 gb hardisk 250gb ssd 16 gb ram ve am4 anakart alsam 3000tl yi geçermi hadi 3150

not: pek yapılmayan birşey yapacağım bizimkilerden ufak ufak araklayacağım 1 yıl sonra korona falan bitmeye yaklaşırsa bizim akrabanın restoranında çalışır o araklamalarıda öderim birkaç yıl parçaları teker teker alır dolabıma saklar daha sonra pc topluyorum deyip ortaya sunarım parçaları hep indirime giren parçaları alırım bu şekilde 3000tlyi geçermi

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
hocam max bütçem 3000 tl ram işlemci falan 2. el alırsam diğer parçalar 0 500 gb hardisk 250gb ssd 16 gb ram ve am4 anakart alsam 3000tl yi geçermi hadi 3150

not: pek yapılmayan birşey yapacağım bizimkilerden ufak ufak araklayacağım 1 yıl sonra korona falan bitmeye yaklaşırsa bizim akrabanın restoranında çalışır o araklamalarıda öderim birkaç yıl parçaları teker teker alır dolabıma saklar daha sonra pc topluyorum deyip ortaya sunarım parçaları hep indirime giren parçaları alırım bu şekilde 3000tlyi geçermi
1 yıl ise ilk işlemci alalım sonra anakart sonra ram sonrada ssd artı harddisk ve kasa alırız
size önerim ilk r5 3400g apu işlemci alın

Reaksiyon puanı
277
2.el olurmu nerden yaşıyonuz
mönitor dahil mi
8 gb ram alığ sonra 8 ekletirsin öneri :)
hocam nickimi nerede yaşıyorsunuz diye sorarlarsa diye kastamonu ayusu yaptım insan bir bakar yav :D bu arada monitör dahil değil ve ramleri 16 olarak almak istiyorum kastamonununda 2.el piyasası çok küçük sahibinden gibi sitelerden kargo yoluyla halledeceğim işlemcileri falan güvenli olur sanırım :)

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
hocam nickimi nerede yaşıyorsunuz diye sorarlarsa diye kastamonu ayusu yaptım insan bir bakar yav :D bu arada monitör dahil değil ve ramleri 16 olarak almak istiyorum kastamonununda 2.el piyasası çok küçük sahibinden gibi sitelerden kargo yoluyla halledeceğim işlemcileri falan güvenli olur sanırım :)
yani kastamonu olduğunu tahmin ettimde garanti olsun :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyatlar uçmuş 3400 hazır sistem buldum 1600 den aşağı yok r5 3400g

Son düzenleme: