Apple Lover
Profesör
Merakımdan soruyorum, siz hangi işletim sistemini tercih edersiniz?
*İOS mu Android mi?Merakımdan soruyorum, siz hangi işletim sistemini tercih edersiniz?
Ama sadece İOS yok, iPadOS, MacOS, WatchOS vb. İşletim sistemleri var. Ondan Apple yazdım. Bu arada bence Android güvenlik açısından kötü.*İOS mu Android mi?
Ayrıca bunun gibi konular var zaten. Ben şahsen Android'i daha çok seviyorum. İkisinin de güçlü yanları var.
Güvenlik açısından kötü falan değil. Düzgün kullanır, gördüğün her siteye girmez ve her APK dosyasını indirmezsen sorun çıkmaz. İOS ve MacOs zindan gibi. Hiçbir kişileştirme, ekleme ya da çıkarma yapamıyorsun. En azından Android açık kaynak kodlu ve özgür bir yazılım.Ama sadece İOS yok, iPadOS, MacOS, WatchOS vb. İşletim sistemleri var. Ondan Apple yazdım. Bu arada bence Android güvenlik açısından kötü.
Konuyu açan kişi işletim sistemi olarak sormuş, tasarım olarak değil.Çentik seven varsa, o saçma tasarımı yani. tasarım zevki sıfırdır sizde.
Yıllardır simgelerinde de bir değişiklik yok zaten. Aynı ara yüz.Konuyu açan kişi işletim sistemi olarak sormuş, tasarım olarak değil.
Apple bir işletim sistemi değil. Firma ile işletim sistemini karşılaştırmışsın.Merakımdan soruyorum, siz hangi işletim sistemini tercih edersiniz?
Apple bir işletim sistemi değil. Firma ile işletim sistemini karşılaştırmışsın.
Ama sadece İOS yok, iPadOS, MacOS, WatchOS vb. İşletim sistemleri var. Ondan Apple yazdım. Bu arada bence Android güvenlik açısından kötü.
Aynen öyle. İOS 15'te değişiyor sonunda. Oda net bilgi değil.Yıllardır simgelerinde de bir değişiklik yok zaten. Aynı ara yüz.
Android derim ben .dMerakımdan soruyorum, siz hangi işletim sistemini tercih edersiniz?