Apple’mı, Android’mi?

Hangi işletim sistemi daha iyi?

• Apple

• Android

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
*İOS mu Android mi?

Ayrıca bunun gibi konular var zaten. Ben şahsen Android'i daha çok seviyorum. İkisinin de güçlü yanları var.
Ama sadece İOS yok, iPadOS, MacOS, WatchOS vb. İşletim sistemleri var. Ondan Apple yazdım. Bu arada bence Android güvenlik açısından kötü.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Ama sadece İOS yok, iPadOS, MacOS, WatchOS vb. İşletim sistemleri var. Ondan Apple yazdım. Bu arada bence Android güvenlik açısından kötü.
Güvenlik açısından kötü falan değil. Düzgün kullanır, gördüğün her siteye girmez ve her APK dosyasını indirmezsen sorun çıkmaz. İOS ve MacOs zindan gibi. Hiçbir kişileştirme, ekleme ya da çıkarma yapamıyorsun. En azından Android açık kaynak kodlu ve özgür bir yazılım.

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
Ben rahatlığından dolayı android' i seçiyorum.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Çentik seven varsa, o saçma tasarımı yani. tasarım zevki sıfırdır sizde.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Özelleştirmeler kullanım rahatlığı ve benim için en önemlisi yuksek kapasiteli bataryaya sahip telefonlarından dolayı android

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Yıllardır simgelerinde de bir değişiklik yok zaten. Aynı ara yüz.
Aynen öyle. İOS 15'te değişiyor sonunda. Oda net bilgi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yaklaşık 3 yıldır İOS kullanıyorum. Bir ara android kullanmaya başlamıştım. Ancak 1 yıl dayanabildim. Sonra tekrardan İphone aldım. Android sürekli takılıyor ve hiç stabil değil. İOS çok modern.

Son düzenleme:

Xriyantos

Asistan
Reaksiyon puanı
108
İkisi de. İkisine de ihtiyacım oluyor şahsen o yüzden iki ekosistemden de cihazım var.

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Amerikada yaşıyor olsaydım ios derdim. İki sistemi de kullandım. Türkiye için android diyorum. IOS da özgür değilsiniz ve her uygulamaya, oyuna çoğu şeye bağlı bir yapı var. Özel önemli programlar herşey paralı ve abonelikli. Bir de kapalı kutu gibi. Evet çok güzel çok güçlü ve hızlı işletim sistemi ama ne anladık bu işten.