- Konuyu başlatan
Pahalı bence bir tık.Hitap edene alınır, bazen laptopunu satıp uygun olursa almayı düşündüm. Ancak bana hitap etmeyen bir cihaz.
Şimdi tamamen düzgün bence.konu hala yarım yamalak , tekrar kontrol edin dilerseniz
Pahalı bence bir tık.Hitap edene alınır, bazen laptopunu satıp uygun olursa almayı düşündüm. Ancak bana hitap etmeyen bir cihaz.
Şimdi tamamen düzgün bence.konu hala yarım yamalak , tekrar kontrol edin dilerseniz
Türkiye burası, o kadar olacak.Pahalı bence bir tık.
Şimdi tamamen düzgün bence.
Yüzde 90 evet. M1 çip belleğini kendi içerisinde barındırıyor ve ısınmayan bir işlemci. Hal böyle olunca hem soğutma sistemi için hem de anakart için fazla alan ayrılmasına gerek kalmıyor. O küçücük iki fan gayet yeterli. Böylece alandan büyük oranda tasarruf sağlanıyor.iMac'lerin yeni tasarımı güzel hoş incelemiş ama renkleri ?? Elegantlık gitmiş. Ama sanırım eskiye bir mesaj var. Renkler çok benzer:
Ekli dosyayı görüntüle 148763
Ama yine de böyle bir değişimin olması hoşuma gitti. Donanım kısmından pek anlamadığım için pek bir yorum yapmayacağım.
...
Bir de tanıtımda eski kalıb tasarımın nedeninin "güce aç eski işlemci"den kaynaklı olduğunu söylediler. Intel işlemcili yanında kocaman bir aleti de gerekiyormuş. Şöyle:
Bu eski Intel'li model:
Ekli dosyayı görüntüle 148764
Bu da yeni M1'li model:
Ekli dosyayı görüntüle 148766
Bunun tek sebebi gerçekten işlemci mi? Bilirsen bir sen bilirsin. @Görkem Say