DarkKnight.
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 150
Kendim İPhone kullanıyorum.İphone kullanmaktan çok memnunum.Şu anda Se 2 kullanıyorum.Yazın bir aksilik olmazsa 13 Pro alacağım.Günümüzde iPhone kullanan çok insan var ama Samsungun da ciddi bir kitlesi var.İnsanların +%60 dan fazlası yanılıyor olamaz
Apple Bu Sene Arayı iPhone 14 Pro Serisiyle Çok Fazla Açtı Bunu Anlamak Zaten Mümkün Neden Diyicekseniz Cihazların Anavatanı Amerikada Bile Şuanda 14 Pro & 14 Pro Max Cihazlarında Stok Yok Talep Çok Yüksek Fakat Yeterli Arz Yok Apple Şuanda Bir Talep Patlaması Yaşıyor Ve Cihazlar Bile Yetişmiyor.Kendim İPhone kullanıyorum.İphone kullanmaktan çok memnunum.Şu anda Se 2 kullanıyorum.Yazın bir aksilik olmazsa 13 Pro alacağım.Günümüzde iPhone kullanan çok insan var ama Samsungun da ciddi bir kitlesi var.
14 pro Max her konuda mükemmel olmuş ama 14 pro larda çok batarya şikayeti okuyorum.Apple keşke 14 pro ya 3500 yada 3600mah pil koysaymış.2000nit gibi çok üst düzey kalite sunan bir ekrana 3200mah pil şu aşamada yetmiyor gibi duruyor.Umarım güncellemelerle 14 pro da batarya konusunda kullanıcıları mutlu eder.Apple Bu Sene Arayı iPhone 14 Pro Serisiyle Çok Fazla Açtı Bunu Anlamak Zaten Mümkün Neden Diyicekseniz Cihazların Anavatanı Amerikada Bile Şuanda 14 Pro & 14 Pro Max Cihazlarında Stok Yok Talep Çok Yüksek Fakat Yeterli Arz Yok Apple Şuanda Bir Talep Patlaması Yaşıyor Ve Cihazlar Bile Yetişmiyor.
Ama Şuanda Konuşmak İçin Erken. Zira Samsung S23 Serisini Çıkartıp Yeni Kartlarını Piyasaya Sürmedi. Bunu En Net Anlamak İçin Samsung'un Bir Sonraki Hamlesini Görmemiz Daha Net Sonuçlar Vericektir.
Ama Şuanki Duruma Bakarsak Evet Apple Büyük Bir Talep Patlaması Ve Stok Sorunu İle Karşı Karşıya. Bunları Düşününce Cihazımı Lansman Satışında Aldığım İçin Mutluyum. Açıkcası. Beklemeden Kavuştum Çünkü.
Ben Memnunum Acikcasi Ama Bataryam Gunu Cikariyor Dersem Sallamis Olurum Gunde 1.5 Defa Bazen De 2 Defa Sarj Etmem Gerekiyor Cihazi Gece Yatarken 1 Defa Gunun Ortalarinda 1 Defa Sarj Ediyorum Veya Magsafe Powerbank Takiyorum Anca Tamamliyor Günü14 pro Max her konuda mükemmel olmuş ama 14 pro larda çok batarya şikayeti okuyorum.Apple keşke 14 pro ya 3500 yada 3600mah pil koysaymış.2000nit gibi çok üst düzey kalite sunan bir ekrana 3200mah pil şu aşamada yetmiyor gibi duruyor.Umarım güncellemelerle 14 pro da batarya konusunda kullanıcıları mutlu eder.