Apple'dan Zam Üstüne Zam!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Apple'dan Zam Üstüne Zam!

Apple zam üstüne zam yapmaya devam ediyor! Apple Store'da satılan Apple ürünlerinde agresif bir fiyat politikası izleniyor. İşte yeni zam yapılan Apple ürünleri.

Apple'ın son zamları hakkında ne düşünüyorsunuz?

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
iPhone 6 Plus Almıştım 2800 TL'ye şimdi 3100 TL olmuş :D Altından daha kıymetli maşallah nazar değmesin

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Çünkü işletim sistemi çok stabil [emoji1]

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
İos 8.3 tam bir felaket. Stabil denilen işletim sistemi ara sıra kasıntılar yapıyor :) Android kullandığım günleri hatırlatıyor bana :D

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
140 liraya kılıf satıyorlar ve hala alanlar olacak kimse kusura bakmasın ama enayilik bu. Gerçi i6 alan arkadaşım diyordu zaten ben galaxy ace kullanan adamla aynı şarj aletini mi kullanacağım diye işte böyle kendilerini tatmin etmeye çalışırken Apple da bunları rahat rahat düdüklüyor

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Apple baktı satışları düşmeye başladı, bir zam yapayım da satışlar artsın biraz dedi herhalde.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
İphone lar dolar kuru üzerinden geldiği için fiyatları dolara göre değişiyordu ama şu sıralar dolar düşüşte? :)Bu arada doların düşüşü geçiciymiş :)

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kapitalist bir şirketin politikaları Appledan f/p ürünü beklemiyordunuz heralde

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Değişen bir şey olmadığını, zamın milletimizi yıldırmadığını, iPhone kuyruklarının asla son bulmayacağını söylemek isterim :)))

tahir40

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Telefonu bi statü sembolü olarak gören, bi tarafında donu olmayan ama iphone alınca zengin olduğunu sanan, 700 liralık telefonun yapabildiklerini yapmaktan aciz telefona 3000 lira veren vatandaşlarım benim. Koşun sıra olun :)

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
5000 bin lira olur inşallah :) ama bizim milletimiz akillanmaz yemez icmez o bin liralık telefona bu parayı verir sonuçta ayfonnnn abii çok sitebılll

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Apple ne yapsın Rusyada İphone'a ruble üzerinden büyük zamlar yapıldı çünkü ruble çok değer kaybediyordu dolar karşısında.Türkiyedeki dolar kuru belirsiz adamlar kendini garantiye almak için fiyatları arttırdılar.Apple yerine Hükümeti suçlayan yok.Tefeciler aracı şirketler kar yapsın diye tüketiciyi resmen sömürüyorlar.3.800tlye amerikaya gider vize alırım iphone 6 plus alır gelirim.
İtalyadayken Apple Store'a uğramıştım ip6+64gb Dolar üzerinden değilde avro üzeriden hesap yapsak 949 avro üzerinden hesaplasan 2.847tl net brüt ama Türkiyedeki fiyat 3.499tl
http://store.apple.com/it/buy-iphone/iphone6/display-da-5,5"-64gb-argento
Şimdi almak isteyen İthalat Pasaport yoluyla alsın Aracı şirketler trt bandrolcüler kar yapsın diye bizi kazıklayanlar elbet o kazık birgün size taraf dönecek.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Apple fiyatları pahalı , ama adamlar adam gibi adam.

Belki bir telefon 4000 TL ulaşmayabilir.Fakat kimse kimseye derhal alın demiyor.Bir apple ürünü sipariş edecektim doların düşmesini bekledim.Fiyat değişmiyor.Sonra öğrenci indirimine dahil olduğumu öğrendim , verdim siparişi buyrun ( Şu KDV geçen daha 640 TL falandı ) :

Pqr4kN.png

Apple 'nin ürünleri , gayette kaliteli , işletim sistemide gayet stabil.Siz geçin dalganızı.Adamlar androide uğraşmadan virüs sokabiliyor , ama stabillikle dalga geçilen İOS.Ayrıca yazılımcının hakkı nerde ? Adam belki saatlerini veriyor bir uygulamaya , hemen internetten indiriliyor.Bu yüzden Androidi sevmiyorum ve dışlıyorum.

Apple , her ürününde kuruşunun basıldığı makinasına kadar hakediyor , tasarımmı tasarım falan filan.Tek kötü yanı , yapımcıların 100$ vererek lisans alması.