Apple'dan Geliştiricilere Önemli Uyarı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Mükemmel , artık gerçekten biliyoruz ki apple her ne kadar müşterisini soyasda karşılığını veren bir firma.

bazı arkadaşlar hala 64 bit için 4gb üstü ram gerektiğini sanıyor halbuki bilmiyor ki 64 bit demek daha büyük veri trafiği daha hızlı çalışan uygulama ve işletim sistemi.

iphone 5s ve öncesine birşey katmayacak ancak üstündekilere çok şey katacak.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
''1 Şubat 2015 tarihinden itibaren App Store'a yeni eklenecek tüm yeni uygulamaların 64 bit desteği gerektirdiğini duyurdu.''

Yani şu anda app store'da olan uygulamaları iphone 5 ve diğer alt modelleri kullanabilecek, 1 şubat'dan sonra çıkan uygulamaları 5 ve alt modeller sanırım çalıştıramayacakmı? yoksa çalıştırıcakta 64bit mimariye sahip işlemcili telefonlar daha performanslımı çalıştırıcak?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
64 bit desteği sadece üst modellere ait olacak, bu sayede uygulama geliştiricileride artık 2 yönde çalışmalı olur, böylece boş uygulamalar tamamen olmaz, mevcüt uygulamalara da 64 bit güncellemesi gelmezse silinecek, hem de üst ve alt modeller arasındada performans farkı olur

Aslında bunu yapan Google olmalı :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
''1 Şubat 2015 tarihinden itibaren App Store'a yeni eklenecek tüm yeni uygulamaların 64 bit desteği gerektirdiğini duyurdu.''

Yani şu anda app store'da olan uygulamaları iphone 5 ve diğer alt modelleri kullanabilecek, 1 şubat'dan sonra çıkan uygulamaları 5 ve alt modeller sanırım çalıştıramayacakmı? yoksa çalıştırıcakta 64bit mimariye sahip işlemcili telefonlar daha performanslımı çalıştırıcak?
64 bit destegine sahip uygulamalar daha hızlı olacak 32 bit destegi de sürecek aslında her yeni teknoloji klasik olarak eskiyi destekler :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
64 bit destegine sahip uygulamalar daha hızlı olacak 32 bit destegi de sürecek aslında her yeni teknoloji klasik olarak eskiyi destekler :)

Ben sandım ki 1 şubattan sonra çıkan her uygulama 64bit isteyecek ve 32bitlik telefonlar açmayacak o zaman çok kötü olurdu diye düşündümde iyiki öyle değilmiş. :)

Rylad

Asistan
Reaksiyon puanı
12
microsoft'da ios ve java'yı tek çatı altında geliştirecek programı hazırlıyor. 2015 şubat ayında çıkacak diye duymuştum.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
iPhone 6 vardı elimde düşünün iphoneu görmeyeli 4 sene olmuş lanet okudum ve Androide geri döndüm Apple'ı artık 64 bit felan da kurtarmaz Steve Jobs olsaydı bunlar olmazdı Apple kendi çizgisinde ilerlerdi şimdi ekran çözünürlükleri problemi uygulamadan atmalar falan da fistan

sercinand

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
microsoft'da ios ve java'yı tek çatı altında geliştirecek programı hazırlıyor. 2015 şubat ayında çıkacak diye duymuştum.
Microsoft apple da bitirecek samsung u da bitirecek. Marka yalakaları ayfın ayfın diye koysun :-D