applecare hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrlucky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrlucky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar amerika dan 12 pro max alıcam (ama ilk defa alacağım) applecare de almak istiyorum
applecare aldığımda türkiyede geçerli oluyor mu ?
internette araştırdım fakat bulamadım hep eski haberler var
konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Çözüm
AppleCare tüm dünyada geçerli olsa da ülkelerdeki servislerin sağladığı imkanlara bağlı. Bununla birlikte servis cihazı AppleCare'in geçerli olduğu bir ülkeye de gönderebilir ve bunun masraflarından sizi sorumlu tutabilir.

KagloT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Şu anda Apple Türkiye'den ürün satın alırsanız garantisi sadece Türkiye'de geçerli olur . Eğer yurtdışından alırsanız Türkiye'de cihaz garanti kapsamına girmez . Bu normal garanti koşulları şu anda . Fakat AppleCare+ satın alırsanız -ki o da Türkiye'de geçerli değil ve satılmıyor- bu durumun pek bir değişiklik arz etmeyeceği görüşündeyim . Fakat siz bunu yine de bir Apple yetkilisine sorabilirseniz daha iyi olur ben sizi yanlış yönlendirmeyeyim . Eğer yetkili ile görüşebilirseniz buradan bizi de bu konu hakkında bilgilendirebilirseniz çok sevinirim :)

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
AppleCare tüm dünyada geçerli olsa da ülkelerdeki servislerin sağladığı imkanlara bağlı. Bununla birlikte servis cihazı AppleCare'in geçerli olduğu bir ülkeye de gönderebilir ve bunun masraflarından sizi sorumlu tutabilir.

Çözüm