Apple

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bawyera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bawyera

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yakında macbook air15 inc çıkıcak diyorlar onu mu bekliyim yoksa baska bir ultrabook a mı yöneliyim ?

Bawyera

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neden air değil nedenini söyler misin

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Gereksiz para verme, bana kalırsa ultrabook bile alma, devir tablet devri, Windows 8 bile tabletler için özel üretiliyor neredeyse.. Windows 8 li tabletleri bekle :)

Bawyera

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tabletlerden hoşlanmıyorum ben klasikçiyim sanırım :)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ultrabook al kardeşim
ınsan etkılenıyor gercekten ıncelıgınden
ınternetten okadar etkıleyıcı olmasada bırebır gorup dokununca tabletlerden de ınce oldugunu gormek ınan apple nın o logosundan daha fazla haz verici :)

Bawyera

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ankadım peki hangi markayı tavsiye ediyorsunuz ?

Bawyera

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cevap alamadım :D

harbinur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple kalitesi ve stabilitesine baska firmalar yaklasamiyor.
ultrabooklar da zaten apple a alternatif olarak piyasaya cikiyorlar ama fiyatlari apple dan pek farkli degil.

Bawyera

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben aplle mac air 15 inc cıkıcak diyorlar onu bekiycem

ossolak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam param var dersen mac al donanım uyumluluğuna çok dikkat ediyorlar ikincisi işletim sistemleri çok iyi kullanan bırakamıyor. bir de karizması var.

Param yok dersen ultrabook al çünkü ultrabookların hemen hepsi ssd kullanıyor zaten hız konusunda bir sıkıntı yaşamazsın rem ve işlemi olarak ta çok sıkıntılı değilller ama gel gör ki işletim sistemi ve donanım stabilliği konusunda maclerden geride.

Bunun dışında iki side incecik ikiside çok hafif ikiside çok hızlıolur.

--- Mesaj Güncellendi ---

Paran varsa mac al hem çok stabil hem çok karizmatik hem de işletim sistemi çok kaliteli.

paran yoksa ultrabook al ssd kullanınca zaten yavaş değil işlemci ve rem olarak ta geride değil daha ucuza maloluyor ama sçok stabil değiller bildiğimiz win7 kullandığı için bilindik küçük sıkıntıları çekersin

diğer tarafta ikis de ince ikisi de hızlı ikisi de hafif olur.

--- Mesaj Güncellendi ---

Paran varsa mac al hem çok stabil hem çok karizmatik hem de işletim sistemi çok kaliteli.

paran yoksa ultrabook al ssd kullanınca zaten yavaş değil işlemci ve rem olarak ta geride değil daha ucuza maloluyor ama sçok stabil değiller bildiğimiz win7 kullandığı için bilindik küçük sıkıntıları çekersin

diğer tarafta ikis de ince ikisi de hızlı ikisi de hafif olur.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşım farklı bir işletim sistemi kullanmak istiyorsan macbook al eğer windows kullanmak istiyorsan ultrabook al.

UngaBunga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
macbook alıp bootcamp ile win ve osx kullanabilirsin yani burada işler değişiyor ayrıca macbookda video bile düzenlersin ancak ultrabooklar için aynısı söylemek zor biraz tabii burada işletim sistemi giriyor araya orası ayrı