Apple Watch Series 2 Kutu Açılımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FOM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Ne kadardan çıktı bu ? 1500TL mi 2000TL mi ? 250 TL ye Samsung Gear aldım (1,5 2 yıl oldu) gayet memnunum. Telefondaki müziği değiştiriyorum,arama yapabiliyorum,mesajlarımı okuyorum,adımlarımı otomatik sayıyor (doğru sayıyor),rehberime erişebiliyorum vs vs. Bunun çok ta bi +sı yok bunu alacağıma gider güzel bir analog saat alırım. Şahsi fikrim çok daha şık durur.

yalimbaris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Apple Watch 2. seri cihazları İstanbul Apple mağazalarında mevcut mu? İstanbul dışında irtibat kurmak imkansız kendileriyle. En azından giden veya gidecek olan varsa bilgilendirirse sevinirim...

O.Tolga ÖZKAYA

Asistan
Reaksiyon puanı
139
38 mm olanı olsam ne eksikliğini yaşarım sizce ilk defa alacağım ?

Herhangi bir eksiklik yasamazsınız.Ancak kasa capı kucuk olur ki eger bilekleriniz ince ise sorun olmaz ama bileklerinizin ince olmadıgını dusunuyorsanız kesınlıkle 42 mm dusunmenızı onerırım.

Acıkcası soylemek gerekırse,bence 42 mm bile kucuk geliyor bana...tahmınımce bir sonraki nesil de farklı bir ölçü (büyük) gelebilir diye tahmin ediyorum.

İyi forumlar,

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Herhangi bir eksiklik yasamazsınız.Ancak kasa capı kucuk olur ki eger bilekleriniz ince ise sorun olmaz ama bileklerinizin ince olmadıgını dusunuyorsanız kesınlıkle 42 mm dusunmenızı onerırım.

Acıkcası soylemek gerekırse,bence 42 mm bile kucuk geliyor bana...tahmınımce bir sonraki nesil de farklı bir ölçü (büyük) gelebilir diye tahmin ediyorum.

İyi forumlar,
Teşekkürler abi, bakalım ileriki zamanlarda düşünüyorum

O.Tolga ÖZKAYA

Asistan
Reaksiyon puanı
139
Teşekkürler abi, bakalım ileriki zamanlarda düşünüyorum

Apple Watch (Series 1 veya Series 2) , kendim kullandıgım için kesinlikle tavsiye ediyorum.Özellikle telefonundan cok bildirim alan biriysen benim gibi büyük bir kolaylık ve rahatlık oluyor acıkcası.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Apple Watch (Series 1 veya Series 2) , kendim kullandıgım için kesinlikle tavsiye ediyorum.Özellikle telefonundan cok bildirim alan biriysen benim gibi büyük bir kolaylık ve rahatlık oluyor acıkcası.
Kaç saat şarj süresi var birde pil kullanım süresi ne kadar pil değiştirebiliyor muyuz abi ?

O.Tolga ÖZKAYA

Asistan
Reaksiyon puanı
139
Kaç saat şarj süresi var birde pil kullanım süresi ne kadar pil değiştirebiliyor muyuz abi ?

Yaklasık 1.5 saat te sarj edebiliyorsun.Pil süresi,tamamen kullanımla ilgili ancak iki güne yakın kullanabiliyorum.Pil değiştirmeye gelince iPhone gibi maalesef...ancak servis desteğiyle degistirebileceğini dusunuyorum.