Kutusu değil o kutunun içindeki önemli değil miBununda kutusunu beğenmedim![]()
Evet, ama biraz göze hitab etseymiş markette görsem hiç dikkatimi çekmezKutusu değil o kutunun içindeki önemli değil mi![]()
Apple Watch 2. seri cihazları İstanbul Apple mağazalarında mevcut mu? İstanbul dışında irtibat kurmak imkansız kendileriyle. En azından giden veya gidecek olan varsa bilgilendirirse sevinirim...
Mevcut.
Apple Watch Çelik Kasa Series 2 nin kutusunu tavsiye ederim...mücevher kutusu gibi...Bununda kutusunu beğenmedim![]()
Bu biraz olmuşApple Watch Çelik Kasa Series 2 nin kutusunu tavsiye ederim...mücevher kutusu gibi...![]()
38 mm olanı olsam ne eksikliğini yaşarım sizce ilk defa alacağım ?
Teşekkürler abi, bakalım ileriki zamanlarda düşünüyorumHerhangi bir eksiklik yasamazsınız.Ancak kasa capı kucuk olur ki eger bilekleriniz ince ise sorun olmaz ama bileklerinizin ince olmadıgını dusunuyorsanız kesınlıkle 42 mm dusunmenızı onerırım.
Acıkcası soylemek gerekırse,bence 42 mm bile kucuk geliyor bana...tahmınımce bir sonraki nesil de farklı bir ölçü (büyük) gelebilir diye tahmin ediyorum.
İyi forumlar,
Teşekkürler abi, bakalım ileriki zamanlarda düşünüyorum
Kaç saat şarj süresi var birde pil kullanım süresi ne kadar pil değiştirebiliyor muyuz abi ?Apple Watch (Series 1 veya Series 2) , kendim kullandıgım için kesinlikle tavsiye ediyorum.Özellikle telefonundan cok bildirim alan biriysen benim gibi büyük bir kolaylık ve rahatlık oluyor acıkcası.
Kaç saat şarj süresi var birde pil kullanım süresi ne kadar pil değiştirebiliyor muyuz abi ?