Apple Watch Seri 6’ı bekleyeyim mi yoksa Apple Watch Seri 5 mi alsam?

O.Tolga ÖZKAYA

Asistan
Reaksiyon puanı
139

O.Tolga ÖZKAYA

Asistan
Reaksiyon puanı
139
Merhaba,
Öncelikle degerli fikriniz icin cok tesekkur ederim.Soru ya da fikirlerinizi almamın nedeni gosteris değil,teknolojik ve yapısal olarak deger mi degmez mi

Yoksa Seri 1 ‘den itibaren Apple Watch kullanan birisiyim

O.Tolga ÖZKAYA

Asistan
Reaksiyon puanı
139
Merhaba,
Öncelikle degerli fikriniz icin cok tesekkur ederim.Soru ya da fikirlerinizi almamın nedeni gosteris değil,teknolojik ve yapısal olarak deger mi degmez mi

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Merhaba,

Hocam yazarkende biraz çekinerek yazdım. Doğru terimi tam bulamadım ama kısacası arasında çok büyük bir fark olmayacağı için Apple Watch 5 i almanızı öneririm.

O.Tolga ÖZKAYA

Asistan
Reaksiyon puanı
139
Hocam yazarkende biraz çekinerek yazdım. Doğru terimi tam bulamadım ama kısacası arasında çok büyük bir fark olmayacağı için Apple Watch 5 i almanızı öneririm.

Degerli dusuncen ve tavsiyen icin cok tsk ederim.Sevgiler...

Frieza

Asistan
Reaksiyon puanı
87
4 ile 5 arasında çok bir fark olmadığı için 6.nesilde bence farklar olacaktır artı olarak 6’nın çıkması normal olarak 5’in fiyatlarını düşürecektir 5 almak isterseniz o zaman alırsınız ama ben sizin yerinizde olsam 6’yı alırdım maddi anlamda çok fazla zorlamayacaksa tabii.

O.Tolga ÖZKAYA

Asistan
Reaksiyon puanı
139
Umarım,konu ile ilgili bizden daha cok bilgi ve duyum sahibi olan forum yoneticileri de bizleri aydınşatır.

O.Tolga ÖZKAYA

Asistan
Reaksiyon puanı
139
4 ile 5 arasında çok bir fark olmadığı için 6.nesilde bence farklar olacaktır artı olarak 6’nın çıkması normal olarak 5’in fiyatlarını düşürecektir 5 almak isterseniz o zaman alırsınız ama ben sizin yerinizde olsam 6’yı alırdım maddi anlamda çok fazla zorlamayacaksa tabii.

Merhaba,
Öncelikle tesekkur ederım.
Sanırım aynı fikir ve dusuncedeyız ancak yurtdısı kaynaklardan gordugum kadarı ile kasada kucuk bir değisiklik olacak gibi.Onun dısında genelde yazılımsal ilaveler gelecek.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
6.nesilde farklar olabilir tabi. Ama çok da fazla bir fark olacağını düşünmüyorum. Eğer çok aciliyet yok ise 6.nesili de bekleyebilirsiniz.

Frieza

Asistan
Reaksiyon puanı
87
Merhaba,
Öncelikle tesekkur ederım.
Sanırım aynı fikir ve dusuncedeyız ancak yurtdısı kaynaklardan gordugum kadarı ile kasada kucuk bir değisiklik olacak gibi.Onun dısında genelde yazılımsal ilaveler gelecek.

Evet benimde okuduğum kadarı ile küçük değişiklerin yanı sıra kesin olarak bir batarya güçlendirmesi söyleniyor(bir çok yerde yazıyor ama tabii ki bu da bir söylenti) ek olarak daha güncel olacağı için 5’ten sonraki 1-2 watchOS güncellemesini de alacaktır, fiyat olarak bir kesinlik olsaydı daha kesin konuşabilirdim ama bir çok bilgi şu an için sızıntı ve kesinliği yok o yüzden beklemenizi öneririm. Bomba bir cihaz olur diyemem ama güncel olan bir cihaz almak hele ki şu fiyatlarda daha mantıklı. Bu arada rica ederim alacağınız cihazı şimdiden hayırla kullanmanız dileğiyle.

Son düzenleme:

O.Tolga ÖZKAYA

Asistan
Reaksiyon puanı
139
Evet benimde okuduğum kadarı ile küçük değişiklerin yanı sıra kesin olarak bir batarya güçlendirmesi söyleniyor(bir çok yerde yazıyor ama tabii ki bu da bir söylenti) ek olarak daha güncel olacağı için 5’ten sonraki 1-2 watchOS güncellemesini de alacaktır, fiyat olarak bir kesinlik olsaydı daha kesin konuşabilirdim ama bir çok bilgi şu an için sızıntı ve kesinliği yok o yüzden beklemenizi öneririm. Bomba bir cihaz olur diyemem ama güncel olan bir cihaz almak hele ki şu fiyatlarda daha mantıklı. Bu arada rica ederim alacağınız cihazı şimdiden hayırla kullanmanız dileğiyle.

Haklısınız...bu zamanki fiyatları dusunursek Seri 6’ı beklemek daha mantıklı.

Ayrıca suan Seri 4 ve Seri 5 fiyatlarını (44 mm icin 3299₺) korudu ama cesitli kaynaklardan duyumlara göre doların kur artısı karsısında Apple ürünlerine yakın bir süre icinde zam gelecegi ve Seri 6 icin ise suanki fiyattan daha yuksek bir fiyata satılacagı da soylenmekte.

Halbuki Apple Watch cihazlar diğer rakiplerine nazaran cok yuksel fiyatlarda...ve bu yüksek fiyatlar olmasına ragmen bırakın en cok satan akıllı bir saat olmasını,normal saatler bazında da en cok satan saat ünvanını almıs bir saat.

Kısacası bekleyip görelim...