Soru Apple watch almalı mıyım?

eneshırka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar öncelikle herkese. Birkaç gündür aklıma takılan bir soruyu sizlere sormak istedim. Şu an elimde belli bir miktar para var ve birkaç haftadır apple watch lara bakıyorum. 2022 SE modelini inceliyorum ve ilgimi çekiyor daha ziyade. F/P olarak gayet başarılı buluyorum. Ama sizlere sorum bu paraya değer mi? Hayatıma ne gibi katkıları olur normal bir saate nazaran. Şu anda kolumda orta segmentte güzel bir saat var beğenerek aldım 2/3 yıl kadar önce. SE 2022 de dikkatimi çekince bir düşündüm ne yapsam diye karar veremedim. Cevaplarınızı bekliyorum.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Merhaba ihtiyacın odluğunu düşünüyorsan al. Ben de akıllı bilkelik var. Hevesle almıştım. Genelde süre tutmak ve etkinlikleri kontrol etmek için bir akıllı bileklik kullanıyorum. Telefondan da yapılır ama bileklile ile daha pratik oluyor.

Onun dışında bir çok özelliği kullanmak için telefonla senkron olması lazım.

eneshırka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iphone kullanıyorsan veya alacaksan mutlak almalısın ?
Evet iphone 13 var geçen mayısta aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında beni en çok korkutan mı desem en çok hayal kırıklığına uğratan diyeyim kısmı şarj kısmı. 2 günden fazla gitmiyor ki o da normal kullanımda iken :(

Hamza Sağlam

Doçent
Reaksiyon puanı
751
Önermiyorum. Bende iPhone kullanıyorum, Watch GT3 Pro kullanıyorum. Müzik oynatma dışında tam uyumlu ve tüm özellikleri açıkken 6 günü çıkarıyor şarjı. Apple Watch’ı günde bir şarj edersin.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Önermiyorum. Bende iPhone kullanıyorum, Watch GT3 Pro kullanıyorum. Müzik oynatma dışında tam uyumlu ve tüm özellikleri açıkken 6 günü çıkarıyor şarjı. Apple Watch’ı günde bir şarj edersin.
Dediğine göre en kralı Huawei ama uyum sorunu mutlak olacak, bunu ekosistem olarak düşün

YYILMAZZ

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
kesinlikle alma sadece süs takı başka hiçbir anlamı yok. Apple Watch Diğer saatlere göre fersah fersah önde çok özelliği var Apple Watch yanında diğer çin markalar azimut yatın yanında balıkçı kayığı gibi kalır. ama kolunu kaldırıp bakmıyorsun bile saate ben sadece fitness a giderken kullanıyorum elimde 2 tane var Watch 6 var Watch 5 var ikiside hediye geldi ankaradaysan uyguna vereyim sana 5 sıfır

eneshırka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben biraz daha fiyat araştırması yapayım güvenilir sitelerden birkaç güne kesinleşir fikrim. Teşekkürler cevap veren herkese...