bycash1
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 98
Merhabalar pandemiden dolayı mağazalara gidemiyorum olduğum şehirde yok online sipariş versem Apple watch geldiğinde beğenmez isem iade olurmu?
bencedeÜrünü kullanmazsan kutusuna zarar vermezsen olur yada olmaz
%50 %50 bilemiyorum.
Aynen alan birisi varsa iyi olur en erken bayramdan sorna giderim oda çok uzak 1.5 ayÜrünü kullanmazsan kutusuna zarar vermezsen olur yada olmaz
%50 %50 bilemiyorum.
Kendi sitesinden değilde amazon hepsiburada gibi sitelerden alırsan satıcılar çok iplemiyo kutuyu falan onun için amazon öneririmAynen alan birisi varsa iyi olur en erken bayramdan sorna giderim oda çok uzak 1.5 ay
Amazon yokki ya olan sa satıcı Amazon değilKendi sitesinden değilde amazon hepsiburada gibi sitelerden alırsan satıcılar çok iplemiyo kutuyu falan onun için amazon öneririm
Hb ?Amazon yokki ya olan sa satıcı Amazon değil
Apple her zaman ürüne bakar. Hiç bir hata yoksa isterse zevkim değil de yine iade alırlar.Merhabalar pandemiden dolayı mağazalara gidemiyorum olduğum şehirde yok online sipariş versem Apple watch geldiğinde beğenmez isem iade olurmu?
Öylemi diyorsunuz peki kordon olarak Nike sportif mi yoksa düz siyah mjCihazı yıpratmaz ya da zarar vermezsen iade alırlar
Bence nike kordonu daha hoş, daha az terletiyor diye biliyorum. Yine de sana kalmış hangisini beğeniyorsan onu al ikisi de pişman etmez.Öylemi diyorsunuz peki kordon olarak Nike sportif mi yoksa düz siyah mj
nike aldım teşekkürlerBence nike kordonu daha hoş, daha az terletiyor diye biliyorum. Yine de sana kalmış hangisini beğeniyorsan onu al ikisi de pişman etmez.