niklausmikaelson
Öğrenci
Evet dostlar akilli saat almayi dusunuyorum sizce apple watch 1 seri hala alinir mi ? butcem 500-700 tl . Yapmak istediklerim spor aktivitelerime bakayim music dinleyeyim nabiz olcsun sizce alinir mi hala ?
Dostum bence 2 den aşağısı alınmaz ben böyle düşünüyorum sonuçta her ürünün ilk modeli prototip gibidir 2. Modelinde düzeltmeler vardırEvet dostlar akilli saat almayi dusunuyorum sizce apple watch 1 seri hala alinir mi ? butcem 500-700 tl . Yapmak istediklerim spor aktivitelerime bakayim music dinleyeyim nabiz olcsun sizce alinir mi hala ?
Alinmaz benceEvet dostlar akilli saat almayi dusunuyorum sizce apple watch 1 seri hala alinir mi ? butcem 500-700 tl . Yapmak istediklerim spor aktivitelerime bakayim music dinleyeyim nabiz olcsun sizce alinir mi hala ?
bence çok güzel nabızımı kaç adım attığını görenbilryrsunEvet dostlar akilli saat almayi dusunuyorum sizce apple watch 1 seri hala alinir mi ? butcem 500-700 tl . Yapmak istediklerim spor aktivitelerime bakayim music dinleyeyim nabiz olcsun sizce alinir mi hala ?