TARIK0707
Öğrenci
- Katılım
- 20 Nisan 2020
- Mesajlar
- 4
- Reaksiyon puanı
- 1
- Puanları
- 3
- Yaş
- 26
Apple ürünlerini nasıl alabilirim ? arkadaşlar çok pahalı değil mi ? Yani almak için bir yönteminiz var mı (öğrenciyim) ?
öbürünü eski gitarımla (gitardan daha pahalı idi cunku telefon) takas ederek aldım, iPhone almanı tavsiye etmem.
Ancak devrimle bu mümkün olabilir, hiçbir burjuva ve kendini zengin zanneden, hayatı burjuvazi yaşayan kimse elindekilerden vazgeçmez, bir gün ilelelbet hakkı yenenler hakkını alacaklardır fakat bunu bizler bu ülkede görebilir miyiz bilmiyorum, gösterenlerin asıldığı düşünürsek zor.Ah Kapitalizm Ah ...
Birgün Tüm Mazlumlarin Intikami Alinacak INSAALLAH ...
Ancak devrimle bu mümkün olabilir, hiçbir burjuva ve kendini zengin zanneden, hayatı burjuvazi yaşayan kimse elindekilerden vazgeçmez, bir gün ilelelbet hakkı yenenler hakkını alacaklardır fakat bunu bizler bu ülkede görebilir miyiz bilmiyorum, gösterenlerin asıldığı düşünürsek zor.
Bence İphone Alma Hem Pahalı Hem Batarya Çok Çabuk BitiyorAh Kapitalizm Ah ...
Birgün Tüm Mazlumlarin Intikami Alinacak INSAALLAH ...
Apple tavsiye etmem. Kazıkçı firmanın tekidir kendisi.
Eskiden öyleydi evet ama şu an XR'den sonraki bütün modeller fark atar çoğu androideBence İphone Alma Hem Pahalı Hem Batarya Çok Çabuk Bitiyor
O Fiyata Baya Güçlü Android Telefon AlırımEskiden öyleydi evet ama şu an XR'den sonraki bütün modeller fark atar çoğu androide
Kamera falan desen okey de güç konusunda Apple'ın pek bileği bükülmüyorXiaomi Flan Al Derim Bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
O Fiyata Baya Güçlü Android Telefon Alırım
Gaming Bilgisayar alıp telefon görevi gördürebilirsin sistemeXiaomi Flan Al Derim Bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
O Fiyata Baya Güçlü Android Telefon Alırım
Benim var, 240 GB olan SSD yükseltmek için bir telefon parası vermem gerektiği.Neye Göre Kime Göre ?
Somut Bir Deliliniz Varmi ?
Bende bekleyişteyim fakat emperyal sistemin başındakilerin devrilmesi gerekir onun icin de halkın hükumetten degil hükümetin halktan korkması gerekir. Nede olsa düşünceler vücut değildir, öldüremezsiniz.Adi Ne Olursa Olsun Sekli Nasil Olursa Olsun Adil Olacagi Icin Sorun Yok.
Umudum ve Inancim Körelmedigi Icin Sabr'imla Beklemekteyim.
Nasip Kismet ...
Konu Sapiyor Git Gide![]()
Benim var, 240 GB olan SSD yükseltmek için bir telefon parası vermem gerektiği.
Bende bekleyişteyim fakat emperyal sistemin başındakilerin devrilmesi gerekir onun icin de halkın hükumetten degil hükümetin halktan korkması gerekir. Nede olsa düşünceler vücut değildir, öldüremezsiniz.
halkın hükumetten degil hükümetin halktan korkması gerekir. Nede olsa düşünceler vücut değildir, öldüremezsiniz.
Hayır, Deniz Gezmiş’in mahkeme savunmasında geçen bir cümleyi evirip çevirdim (bir film gibi duruyor, bakalım sabahleyin nasılmış diye)V For Vendetta Kokusumu, Banami Öyle Geliyor : )
Veya yalvarmanın alasidir (mesela ben, şimdiki aklım olsa o bilgisayara vereceğim paranın tamamını bağışlarım fakat 5 yıl öncesinde bir değişigim).Hiç para biriktirme bence zaten biriktirmessin. Biriktirende ya deli ya zengindir.
Hayır, Deniz Gezmiş’in mahkeme savunmasında geçen bir cümleyi evirip çevirdim (bir film gibi duruyor, bakalım sabahleyin nasılmış diye)
Veya yalvarmanın alasidir (mesela ben, şimdiki aklım olsa o bilgisayara vereceğim paranın tamamını bağışlarım fakat 5 yıl öncesinde bir değişigim).
Şimdi Hesap Yap İphone 11 Pro Max 512GB Gece Yeşili 14.999.00TL Bunu Alacağıma Playstation 4 3.500TL
Xiaomi Note 8 Pro 2.100TL Eder 5600TL Bide Geri Kalan Paraylanda PC Diz Para Artar Bile
O paraya 15 hanenin ihtiyacı giderilir, bu ülkede ve bu dünyada o kadar somurulen kişi var ki bogazimizda durmalı bu parayı harcarken.Şimdi Hesap Yap İphone 11 Pro Max 512GB Gece Yeşili 14.999.00TL Bunu Alacağıma Playstation 4 3.500TL
Xiaomi Note 8 Pro 2.100TL Eder 5600TL Bide Geri Kalan Paraylanda PC Diz Para Artar Bile
Para biriktirip alabilirsin ama bu pahalılıkta android bir cihaz almak bana daha mantıklı geliyor.Diyelim iphone 11 pro aldın.Batarya pert oldumu 450 lira batarya masrafı var.Ekranı kaza eseri düşürdün diyelim 2000 liraya yakın ekran masrafı çıkıyor.Apple alacak olan kişinin kazancı,maddi durumu çok iyi olmalı.Apple ürünlerini nasıl alabilirim ? arkadaşlar çok pahalı değil mi ? Yani almak için bir yönteminiz var mı (öğrenciyim) ?
Serviste değişim yapacaksa üst seviye Android cihazlarında masrafları üç asagi beş yukarı o sekilse fakat Android’deki APK’lar yok (İPA’lari ne sen sor ne ben söyleyim, 2 günde Revoke oluyorlar) ve bundan kaynaklanan bir servislere para ödeme mevzusu var, kullanıcı hatası olmadığı sürece servis olarak Apple servisi (buradan Samsung’u servisini diyorum, kaç yıldır aynılar) para istemiyor ve bu bir artı. O butcede iPhone almamak icin en büyük neden fiyat ve ekosistem olmalı (bence bir telefon 4-5 yıl kullanılmayacaksa Android daha akıl+bütçe kari, uzun süre kullanılacaksa İOS’i tercih ederim, güvenlik güncellemeleri buyuk bir önem sarfetmekte).Para biriktirip alabilirsin ama bu pahalılıkta android bir cihaz almak bana daha mantıklı geliyor.Diyelim iphone 11 pro aldın.Batarya pert oldumu 450 lira batarya masrafı var.Ekranı kaza eseri düşürdün diyelim 2000 liraya yakın ekran masrafı çıkıyor.Apple alacak olan kişinin kazancı,maddi durumu çok iyi olmalı.