- Reaksiyon puanı
- 2,869
Apple her etkinlik öncesi yaptığı gibi Apple Store'u kapattı. Ürün eklemesi ya da fiyat güncellemesi bekleniyor.
Evet ülkemizdeki vergiler yüzünden maalesef....İzlemekle yetiniyoruz
iPhone 13 ün fiyatı hemen tanıtımdan sonra açıklanmaz diye düşünüyorum çünkü herzaman böyle oldu. Genellikle 2-3 ay sonra Türkiye fiyatları açıklanıyor. Sanırım yeni apple watch ın fiyatı bugün açıklanabilir.Apple her etkinlik öncesi yaptığı gibi Apple Store'u kapattı. Ürün eklemesi ya da fiyat güncellemesi bekleniyor.
Aynen benim alabilecek durumum olsa bile o telefonlara 25 bin tl vermem bugünün şartlarına göre telefona en fazla 14 bin tl verilir aslında o bile fazla 25 bin verenlerde beyin yok galibabizim gibi orta düzey gelirlilerin hiç merak etmediği bir konunasıl olsa uzaktan seyredeceğiz.
Ben Türkiye fiyatlarını hiç 2-3 ay sonra açıkladığını görmedim Apple'ın.iPhone 13 ün fiyatı hemen tanıtımdan sonra açıklanmaz diye düşünüyorum çünkü herzaman böyle oldu. Genellikle 2-3 ay sonra Türkiye fiyatları açıklanıyor. Sanırım yeni apple watch ın fiyatı bugün açıklanabilir.
Örnek olarak iPhone 12 ekim de tanıtılmıştı, Türkiye fiyatı ise yanlış hatırlamazsam aralık ta belli olduBen Türkiye fiyatlarını hiç 2-3 ay sonra açıkladığını görmedim Apple'ın.
20 Kasım'da açıklandı iPhone 12 Türkiye fiyatları, 13 Ekim'de de tanıtılmıştı.Örnek olarak iPhone 12 ekim de tanıtılmıştı, Türkiye fiyatı ise yanlış hatırlamazsam aralık ta belli oldu
64 GB modeli Apple Store dışında 8.000 TL seviyesindeydi en son. Ben de 8.299 TL'ye aldım premium reseller'dan.13 serisi çıkınca 12 Mini 128GB modeli 8K civarını görür mü? Öyle bir şey olursa 11 satıp 12 mini alacağım.
HB'de yine 8000 TL civarında ama 64GB almak istemiyorum64 GB modeli Apple Store dışında 8.000 TL seviyesindeydi en son. Ben de 8.299 TL'ye aldım premium reseller'dan.
Yanlış yerde bekliyorsun ama, doğru adres:
Sonuç olarak tanıtımdan sonra hemen Türkiye fiyatları açıklanmıyor. 1-2 ay sonra açıklanıyor Türkiye fiyatları.20 Kasım'da açıklandı iPhone 12 Türkiye fiyatları, 13 Ekim'de de tanıtılmıştı.
Sonuç olarak tanıtımdan sonra hemen Türkiye fiyatları açıklanmıyor. 1-2 ay sonra açıklanıyor Türkiye fiyatları.
Bu sefer çok erken açıklandı. Şaşırdım açıkçası.
Ben daha önce aynı gün açıklandığına denk gelmedim. Tanıtım sonrası açıklanması güzel olmuş.Bu sefer çok erken açıklandı. Şaşırdım açıkçası.