Apple Sıvı Teması İçin Garanti Vermiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 ya da s7 Kullanıcı kulubüne gidip sorusu olanlara yardım edebilirsin diyor.Apple'ı kötülemek yerine.
Sizene ben samsungu kötülediğinizde yorum yapma kötüleme mi dedim düşünme şekline bak şunların egosu kabarmış eleştiride kabul etmiyorlar. Sizene arkadaş sizene

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Benim beklediğim bir haberdi, hangi telefon markası "SU GEÇİRMEZ" diyor ki?

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Sizene ben samsungu kötülediğinizde yorum yapma kötüleme mi dedim düşünme şekline bak şunların egosu kabarmış eleştiride kabul etmiyorlar. Sizene arkadaş sizene
Samsungu ne zaman kötülesem mesajıma atlayıp cevap yazan kişi sensin,hatırlıyorsam seni uyardım.Her mesajıma atlamazsan sevinirim diye.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsungu ne zaman kötülesem mesajıma atlayıp cevap yazan kişi sensin,hatırlıyorsam seni uyardım.Her mesajıma atlamazsan sevinirim diye.
Bakın en azından cevap yazıp savunuyorum. Siz yorum yapma diyorsunuz bende size diyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Savunabilirsin ama bunu her konuda benim yüzüme vura vura yapmana gerek yok.
Ben eleştiri yaptığımda bu tartışmayı başlatan sizdiniz zaten bu konuyu uzatmak istemiyorum. Dediğim herşeye yalan diyen bir kişi ile konuşmak istemiyorum.

serhatdundar

Asistan
Reaksiyon puanı
99
adamların telefonu hem reklam yaparlar denizde havuzda yüzerken çekim yaparlar sonra
tüm telefonlar su alır :D
Lansmandan bir kare:
Adamlar anlatmak istemiş aslında biz anlamamışız :D

Apple.jpg

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Ben eleştiri yaptığımda bu tartışmayı başlatan sizdiniz zaten bu konuyu uzatmak istemiyorum. Dediğim herşeye yalan diyen bir kişi ile konuşmak istemiyorum.
Sen hiç apple yetkili servisiyle bir iş yaptın mı?Hayır.Ben 2-3 defa onlarla muhatap oldum.Bir defa 5s'in ekranı yerinden oynuyordu,1 hafta içerisinde değişim yapıldı,Allah aşkına,kronik bir sorun olsa adamlar ilgilenmeyecekler mi?
Tamam,bende gerçekleri hazmedemeyen birisiyle Konuşmak istemiyorum hadi iyi günler.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Sen hiç apple yetkili servisiyle bir iş yaptın mı?Hayır.Ben 2-3 defa onlarla muhatap oldum.Bir defa 5s'in ekranı yerinden oynuyordu,1 hafta içerisinde değişim yapıldı,Allah aşkına,kronik bir sorun olsa adamlar ilgilenmeyecekler mi?
Tamam,bende gerçekleri hazmedemeyen birisiyle Konuşmak istemiyorum hadi iyi günler.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Sen yokken forumdaki bir çok kişi (bende dahil) rahattık . Geldin yine samsungu savunmaya başladın . İnşallah samsung elinde patlar .

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
İsterse samsung'un sahibi gelsin hacı.
Iphone 7 Samsung'a boy boy fark attı.
bundan sonra samsung'un işi çok zor.
ram ile dalga geçenler kamera ile dalga geçenler apple'ın şimdi hepsi yüzleri kızarıyor.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
İsterse samsung'un sahibi gelsin hacı.
Iphone 7 Samsung'a boy boy fark attı.
bundan sonra samsung'un işi çok zor.
ram ile dalga geçenler kamera ile dalga geçenler apple'ın şimdi hepsi yüzleri kızarıyor.

Note 7 de apple'ın ekmeğine yağ sürdü oh maşallah :)
Bataryabatarya diyenler sizinkilerin bataryayı bomba eylemi için hazırlamışlar haberiniz yok.

Reaksiyon puanı
10,315
Onlarca "Elma"cı bir "Apple sevdalısı"na tahammül edemediniz yav!
Sizin mahallede demokrasi bu kadar mı yani?! :D
Ya işin şakası bir yana da...
Tamam, note 7 patladı, tu kaka... kabul!
İyi de Apple daha işin başında "Çiziliriz" diyor, "Su geçiririz" diyor... Yani "Siz önce bir 4 bin liranızı bayılın, sonra da kapıma 'çizildi, su geçirdi' diye gelme" diyor... Şimdi elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün, hak mı bu yani, adalet mi?
Azıcık siz de bunu kabul edin, olmaz mı?
Babanızın kurduğu bir şirket markası gibi savunmanız gerekmiyor.Kaldı ki gerçek bir hakperest insan babası bile haksızlık etse ona haykırır gerçeği ya... neyse.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Onlarca "Elma"cı bir "Apple sevdalısı"na tahammül edemediniz yav!
Sizin mahallede demokrasi bu kadar mı yani?! :D
Ya işin şakası bir yana da...
Tamam, note 7 patladı, tu kaka... kabul!
İyi de Apple daha işin başında "Çiziliriz" diyor, "Su geçiririz" diyor... Yani "Siz önce bir 4 bin liranızı bayılın, sonra da kapıma 'çizildi, su geçirdi' diye gelme" diyor... Şimdi elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün, hak mı bu yani, adalet mi?
Azıcık siz de bunu kabul edin, olmaz mı?
Babanızın kurduğu bir şirket markası gibi savunmanız gerekmiyor.Kaldı ki gerçek bir hakperest insan babası bile haksızlık etse ona haykırır gerçeği ya... neyse.

O zaman size şunu söyliyim ben note 7 alcaktım fakat bu olaylardan sonra note 7 almam iphone 6s 'in sağlamlık testlerini izleyin birde note 7 ninki samsung cam oldugu için tek düşüşte gidiyor çizilmelere karşı dayanıksız hem android telefona 3500 vericem hemde telefonum kırılcakmı diye endişe duyucam yok öyle dünya bide şimdi c4 'e dönüşmüş durumda bide patlarmı diye endişelenicem 3500 tlyi endişelenmek içinmi veriyorum keyif sürmek içinmi :mad:
O kadar elmacı bi adama tahammul edememişsiniz demişin bu forumda applecı htcci lgci adamların çogu bu adamdan şikayetçicidir eminim her yerde samsungu öven ne yaparsa samsung en iyisini yapar kafasında kör olmuş fanboyluluktan.

NOT : Samsungun yetkili servislerinden haberiniz yok sanırım su geçirsin telefonunuz bin türlü takla atıyolar sonyde dahil bu olay böyle su geçirmez değil suya karşı dayanıklı diye satıyor piyasadaki firmalar zaten samsung farklı bir şekilde piyasaya sürse anlarımda eleştirinizi :D

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Üffff. @Apple sevdalısı nı gördükçe aklıma the grudge geliyor. Böyle devam edersen sevdalı sende grudge gibi kalıcı ban yiyeceksin...

M

Murat Burç

SDN Okuru
O zaman size şunu söyliyim ben note 7 alcaktım fakat bu olaylardan sonra note 7 almam iphone 6s 'in sağlamlık testlerini izleyin birde note 7 ninki samsung cam oldugu için tek düşüşte gidiyor çizilmelere karşı dayanıksız hem android telefona 3500 vericem hemde telefonum kırılcakmı diye endişe duyucam yok öyle dünya bide şimdi c4 'e dönüşmüş durumda bide patlarmı diye endişelenicem 3500 tlyi endişelenmek içinmi veriyorum keyif sürmek içinmi :mad:
O kadar elmacı bi adama tahammul edememişsiniz demişin bu forumda applecı htcci lgci adamların çogu bu adamdan şikayetçicidir eminim her yerde samsungu öven ne yaparsa samsung en iyisini yapar kafasında kör olmuş fanboyluluktan.

NOT : Samsungun yetkili servislerinden haberiniz yok sanırım su geçirsin telefonunuz bin türlü takla atıyolar sonyde dahil bu olay böyle su geçirmez değil suya karşı dayanıklı diye satıyor piyasadaki firmalar zaten samsung farklı bir şekilde piyasaya sürse anlarımda eleştirinizi :D
Ben sadece applea düşmanın gerekli yerde htc de savundum lg de savunucalacak telefonu savunurum iphone savunulacak bir telefon değil

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
"Apple'ı kötülemek" demeyin, anlatım bozukluğu oluyor..

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Herkes istediğini alır herkes bu konu hakkında özgürdür hiç kimse alan kişiyi kışkırtmaya kötülemeye hakkı yoktur.
Ayrıca Samsung destekleyenlerin hepsi kendini Samsung fanı sanmasın, Samsung fanlığı bir telefon almak ile olmaz bilgisayar,telefon,televizyon,tablet,beyaz eşyaların tamamen samsung olacak ki o zaman fan olasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...