tengribizmenemen
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 485
Note 7 ya da s7 Kullanıcı kulubüne gidip sorusu olanlara yardım edebilirsin diyor.Apple'ı kötülemek yerine.Özgür bir forumdayız sanane ?
Note 7 ya da s7 Kullanıcı kulubüne gidip sorusu olanlara yardım edebilirsin diyor.Apple'ı kötülemek yerine.Özgür bir forumdayız sanane ?
Sizene ben samsungu kötülediğinizde yorum yapma kötüleme mi dedim düşünme şekline bak şunların egosu kabarmış eleştiride kabul etmiyorlar. Sizene arkadaş sizeneNote 7 ya da s7 Kullanıcı kulubüne gidip sorusu olanlara yardım edebilirsin diyor.Apple'ı kötülemek yerine.
Samsungu ne zaman kötülesem mesajıma atlayıp cevap yazan kişi sensin,hatırlıyorsam seni uyardım.Her mesajıma atlamazsan sevinirim diye.Sizene ben samsungu kötülediğinizde yorum yapma kötüleme mi dedim düşünme şekline bak şunların egosu kabarmış eleştiride kabul etmiyorlar. Sizene arkadaş sizene
adamların telefonu hem reklam yaparlar denizde havuzda yüzerken çekim yaparlar sonraFan boylukta son nokta senin Apple 'i kötülemekten başka işin yokmu kardeş samsungta telefonun c4 'e dönüşmüceği hakkında garanti vermiyormuş
Bakın en azından cevap yazıp savunuyorum. Siz yorum yapma diyorsunuz bende size diyorumSamsungu ne zaman kötülesem mesajıma atlayıp cevap yazan kişi sensin,hatırlıyorsam seni uyardım.Her mesajıma atlamazsan sevinirim diye.
Savunabilirsin ama bunu her konuda benim yüzüme vura vura yapmana gerek yok.Bakın en azından cevap yazıp savunuyorum. Siz yorum yapma diyorsunuz bende size diyorum
Ben eleştiri yaptığımda bu tartışmayı başlatan sizdiniz zaten bu konuyu uzatmak istemiyorum. Dediğim herşeye yalan diyen bir kişi ile konuşmak istemiyorum.Savunabilirsin ama bunu her konuda benim yüzüme vura vura yapmana gerek yok.
Lansmandan bir kare:adamların telefonu hem reklam yaparlar denizde havuzda yüzerken çekim yaparlar sonra
tüm telefonlar su alır![]()
Sen hiç apple yetkili servisiyle bir iş yaptın mı?Hayır.Ben 2-3 defa onlarla muhatap oldum.Bir defa 5s'in ekranı yerinden oynuyordu,1 hafta içerisinde değişim yapıldı,Allah aşkına,kronik bir sorun olsa adamlar ilgilenmeyecekler mi?Ben eleştiri yaptığımda bu tartışmayı başlatan sizdiniz zaten bu konuyu uzatmak istemiyorum. Dediğim herşeye yalan diyen bir kişi ile konuşmak istemiyorum.
Sen hiç apple yetkili servisiyle bir iş yaptın mı?Hayır.Ben 2-3 defa onlarla muhatap oldum.Bir defa 5s'in ekranı yerinden oynuyordu,1 hafta içerisinde değişim yapıldı,Allah aşkına,kronik bir sorun olsa adamlar ilgilenmeyecekler mi?Ben eleştiri yaptığımda bu tartışmayı başlatan sizdiniz zaten bu konuyu uzatmak istemiyorum. Dediğim herşeye yalan diyen bir kişi ile konuşmak istemiyorum.
İsterse samsung'un sahibi gelsin hacı.
Iphone 7 Samsung'a boy boy fark attı.
bundan sonra samsung'un işi çok zor.
ram ile dalga geçenler kamera ile dalga geçenler apple'ın şimdi hepsi yüzleri kızarıyor.
Onlarca "Elma"cı bir "Apple sevdalısı"na tahammül edemediniz yav!
Sizin mahallede demokrasi bu kadar mı yani?!
Ya işin şakası bir yana da...
Tamam, note 7 patladı, tu kaka... kabul!
İyi de Apple daha işin başında "Çiziliriz" diyor, "Su geçiririz" diyor... Yani "Siz önce bir 4 bin liranızı bayılın, sonra da kapıma 'çizildi, su geçirdi' diye gelme" diyor... Şimdi elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün, hak mı bu yani, adalet mi?
Azıcık siz de bunu kabul edin, olmaz mı?
Babanızın kurduğu bir şirket markası gibi savunmanız gerekmiyor.Kaldı ki gerçek bir hakperest insan babası bile haksızlık etse ona haykırır gerçeği ya... neyse.
Ben sadece applea düşmanın gerekli yerde htc de savundum lg de savunucalacak telefonu savunurum iphone savunulacak bir telefon değilO zaman size şunu söyliyim ben note 7 alcaktım fakat bu olaylardan sonra note 7 almam iphone 6s 'in sağlamlık testlerini izleyin birde note 7 ninki samsung cam oldugu için tek düşüşte gidiyor çizilmelere karşı dayanıksız hem android telefona 3500 vericem hemde telefonum kırılcakmı diye endişe duyucam yok öyle dünya bide şimdi c4 'e dönüşmüş durumda bide patlarmı diye endişelenicem 3500 tlyi endişelenmek içinmi veriyorum keyif sürmek içinmi
O kadar elmacı bi adama tahammul edememişsiniz demişin bu forumda applecı htcci lgci adamların çogu bu adamdan şikayetçicidir eminim her yerde samsungu öven ne yaparsa samsung en iyisini yapar kafasında kör olmuş fanboyluluktan.
NOT : Samsungun yetkili servislerinden haberiniz yok sanırım su geçirsin telefonunuz bin türlü takla atıyolar sonyde dahil bu olay böyle su geçirmez değil suya karşı dayanıklı diye satıyor piyasadaki firmalar zaten samsung farklı bir şekilde piyasaya sürse anlarımda eleştirinizi![]()