Apple Sıvı Teması İçin Garanti Vermiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Ha sen git suya dayanıklı diye milletin gözünü boya sonra gel bunu de vasıfsız paragöz şirket ne olucak

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Ha sen git suya dayanıklı diye milletin gözünü boya sonra gel bunu de vasıfsız paragöz şirket ne olucak

Fan boylukta son nokta senin Apple 'i kötülemekten başka işin yokmu kardeş samsungta telefonun c4 'e dönüşmüceği hakkında garanti vermiyormuş

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Apple Konularına Çadır kurma.Her fırsatta kötülüyorsun.Eee note 7'nin de bataryası patlamasın ha evi yakmasın sonra.3600 tl ye bomba değil telefon alıyoruz,haberin olsun istedim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Apple Konularına Çadır kurma.Her fırsatta kötülüyorsun.Eee note 7'nin de bataryası patlamasın ha evi yakmasın sonra.3600 tl ye bomba değil telefon alıyoruz,haberin olsun istedim.
Birisi pazarlamak için bunu yaptı öbürü hatasını kabul etti tüm note 7leri topladı isteyene para iadesi isteyene yeni telefon anlarsın ya;)

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Birisi pazarlamak için bunu yaptı öbürü hatasını kabul etti tüm note 7leri topladı isteyene para iadesi isteyene yeni telefon anlarsın ya;)

Yeni telefonu alan kaç kişi merak ediyorum çoğu parasını iade edip samsung severler s7 edge s7 arasında seçim yaptılar çoğuda apple 'in gözdesi ip7 yi bekliyolarlar :p:p

M

Murat Burç

SDN Okuru
Fan boylukta son nokta senin Apple 'i kötülemekten başka işin yokmu kardeş samsungta telefonun c4 'e dönüşmüceği hakkında garanti vermiyormuş
Verecek cevabın yoksa saçmalama konuşmada konu kirlenmesin :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yeni telefonu alan kaç kişi merak ediyorum çoğu parasını iade edip samsung severler s7 edge s7 arasında seçim yaptılar çoğuda apple 'in gözdesi ip7 yi bekliyolarlar :p:p
Note 7 kullanıcıları kulübüne göz at :D
S7 veya s7 edgeye geçmişler ip7 gibi çöpü bekleyen yok :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Saçmalayan sensin her konuda apple i kötülüyon hepside boş yorumlar sen kötülemeye devam et apple yapsın hadi iyi forumlar :cool::cool:
Tabi canım tabi boş yorumdur onlar adamlar göz boyamak için suya dayanıklılık var diyor su geçirirse garanti dışı diyor ne anladım ben bu işten sen benimkileri üstün körü okuyup makinası tüfek gibi yorum atıyorsun heralde anlada öyle gel

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Tabi canım tabi boş yorumdur onlar adamlar göz boyamak için suya dayanıklılık var diyor su geçirirse garanti dışı diyor ne anladım ben bu işten sen benimkileri üstün körü okuyup makinası tüfek gibi yorum atıyorsun heralde anlada öyle gel

Suya dayanklı diyor su geçirmez demiyor sony 'in başı yandı biliyorsunuz samsungdada olsa aynısını diyor firma farkı yok yani anlıcağın sertifakada ne yazıyorsa o kardeşim sen apple kötülemekten kör olmuşsun bellki :confused:

M

Murat Burç

SDN Okuru
Suya dayanklı diyor su geçirmez demiyor sony 'in başı yandı biliyorsunuz samsungdada olsa aynısını diyor firma farkı yok yani anlıcağın sertifakada ne yazıyorsa o kardeşim sen apple kötülemekten kör olmuşsun bellki :confused:
Geçen s7 Active ler şu geçirdi hepsi değiştirilecek sözü verdi Apple suya sokamazsin yağmur altında tut diyor samsung Sony saf suya sokabilirsin diyor anlarsan Sony şu geçiriyor o ayrı mesele Sony'nin düzgün yaptığı iş yok zaten
Adamlar gelmiş şu geçirmez diyor dayanıklı diyor su geçirirse bizden değil
Samsung şu geçirirse değiştirecem diye açıklama yaptı consumer reportsda s7 Active su geçirdiği için

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
iPhone 7 çöp mü?Daha kullanmadan,yorum yapma.Hayatın boyunca acaba hiç apple marka bir cihaz kullandın mı?Asıl saçmalayan kendinsin.Suya dayanıklılığı daha Samsung belini doğrultamamışken kullanan Sony de bu garantiyi vermiyor.Ki samsungun müşteri hizmetleri de apple ile kıyaslanamaz.
Ben,hiç bir Samsung telefonuna daha çıkmadan senin gibi çöp muamelesi yapmadım,çünkü ben objektif bakabiliyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
iPhone 7 çöp mü?Daha kullanmadan,yorum yapma.Hayatın boyunca acaba hiç apple marka bir cihaz kullandın mı?Asıl saçmalayan kendinsin.Suya dayanıklılığı daha Samsung belini doğrultamamışken kullanan Sony de bu garantiyi vermiyor.Ki samsungun müşteri hizmetleri de apple ile kıyaslanamaz.
Ben,hiç bir Samsung telefonuna daha çıkmadan senin gibi çöp muamelesi yapmadım,çünkü ben objektif bakabiliyorum.
Herkes istediğini desin Apple isterse o telefona Intel 6950x taksın benim gözümde hala bir çöp o bataryaya o ekranla benim önceliklerim farklı kimse bana Apple bataryası gidiyor felan demesin ben kendim 6s kullanıcılar kulübünde adamın 6s pili 5 saat gitmiyor yazdığını gördüm

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Biz nedesek boş adam kör olmuş fanboyluluktan anlamıyor ;)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şunu Anlamıyorsunuz önce suya dayanıklı diyorlar sonra yipranabilir kullanmayın diyor e yağmur altında kullanacaksanız 6sde kolay kolay şu geçirmiyor

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Herkes istediğini desin Apple isterse o telefona Intel 6950x taksın benim gözümde hala bir çöp o bataryaya o ekranla benim önceliklerim farklı kimse bana Apple bataryası gidiyor felan demesin ben kendim 6s kullanıcılar kulübünde adamın 6s pili 5 saat gitmiyor yazdığını gördüm

6s 1 kişidenmi ibaret arkadaşım kullanıyor 7-8 rahat çıkarıyor kişiden kişiye değişir powerbanklede bu sorun halolur telefon patlamasın yeter aman ALLAH korusun :p:p

M

Murat Burç

SDN Okuru
Boşver napacak ne edecek kendini haklı çıkaracak. @Apple sevdalısı Tamam Samsung en iyisi hadi sana iyi günler.
Ha unutmadan dikkat et geceleri telefonu şarja takma uyurken ev yanar falan :D
Milletin cebinde yanan iphoneleri hiç dillendirmediniz piyasada note 7 yok şuan haberiniz olsun yeni sorunsuz telefonlar geliyor öbür tarafta 6 ve 6 plusun dokunmatik sorunu ile ilgilenmeyen Apple store a götürünce para isteyen bir şirket var :)

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
S7 edge patlamıyorken susuyordunuz naparsiniz aciz kullar eleştirecek başka yer bulamıyorlar :D:D
Tamam hadi apple kötü Samsung en iyisi.
Sana tavsiyem adını Samsung Fanboyu olarak değişmen insanlar önceden anlasınlar nasıl birisiyle konuştuklarını da ona göre cevaplarını hazırlasınlar.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Milletin cebinde yanan iphoneleri hiç dillendirmediniz piyasada note 7 yok şuan haberiniz olsun yeni sorunsuz telefonlar geliyor öbür tarafta 6 ve 6 plusun dokunmatik sorunu ile ilgilenmeyen Apple store a götürünce para isteyen bir şirket var :)
Para falan istenmiyor,saçmalamayı bırak.Sıfırıyla değişim ya da onarım Yapılıyor ki bu da ücretsiz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Para falan istenmiyor,saçmalamayı bırak.Sıfırıyla değişim ya da onarım Yapılıyor ki bu da ücretsiz.
Ben bir haberde okuduğumda müşterilerden para istendiği yazıyordu Türkçe site olduğundan link paylaşmam yasak

M

Murat Burç

SDN Okuru
Tamam hadi apple kötü Samsung en iyisi.
Sana tavsiyem adını Samsung Fanboyu olarak değişmen insanlar önceden anlasınlar nasıl birisiyle konuştuklarını da ona göre cevaplarını hazırlasınlar.
Napican 720p ekranı zor geçen telefonun mu savunacam o donanımla rahat 2k yapardı boş telefon

M

Murat Burç

SDN Okuru
Uzun lafın kısası söylediğim gibi isterse intel 6950x taksın bana göre çöp bir telefon bu kadar net
en kritik noktaları haal boş geçiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...