Apple Pay (Türkiyede Kullanma Resimli Anlatım )

afyonteam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
78599.jpg
Buradan
uygulamayı yüklüyoruz,
Kayıt Oluyoruz kayıt olurken tr hatlarına sms geliyor, sadece adresi avrupada bir ülke göstermelisiniz,
daha sonra kimlik ehliyet veya pasaport ile kimliğinizi onaylatıyorsunuz onaylatma 5-10 dakika sürüyor herseyi eksiksiz yaptığınız zaman,
daha sonra garanti enpara sanal kart vs türk kartlarını ekleyip kullanabiliyorsunuz, wallete apple pay eklerker ülkenizde kullanılamıyor hatası alırsanız
iphone ayarlardan bölge kısmını avrupada bir ülke yapıp ekleyebilirsiniz,

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Ekli dosyayı görüntüle 118138
Buradan uygulamayı yüklüyoruz,
Kayıt Oluyoruz kayıt olurken tr hatlarına sms geliyor, sadece adresi avrupada bir ülke göstermelisiniz,
daha sonra kimlik ehliyet veya pasaport ile kimliğinizi onaylatıyorsunuz onaylatma 5-10 dakika sürüyor herseyi eksiksiz yaptığınız zaman,
daha sonra garanti enpara sanal kart vs türk kartlarını ekleyip kullanabiliyorsunuz, wallete apple pay eklerker ülkenizde kullanılamıyor hatası alırsanız
iphone ayarlardan bölge kısmını avrupada bir ülke yapıp ekleyebilirsiniz,
üye olurken prome kodu kısmına benim prome codumu : nvwkplle yazarsanız sevinirim
Apple Pay değil de temassız ödeme gibi.

Son düzenleme:

CcerkesS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Peki bu yöntemin güvenirliği ?
Temassız ödeme yapılan yerlerde nfc olan iphone lar ile ödeme yapılabilecek mi ?

afyonteam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Peki bu yöntemin güvenirliği ?
Temassız ödeme yapılan yerlerde nfc olan iphone lar ile ödeme yapılabilecek mi ?
Cebinizdeki kredi kartı nasıl güvenliyse buda öyle evet temassız ödeme yapılabiliyor

CcerkesS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
misal ben bu işlemi yaptıktan sonra kk kullandığım gibi iphone um ile ödeme yapabilecek miyim ?
eklediğim kk veya bk ile ?

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Apple pay bilmiyorum ama biz mobildeniz ile nfc üzerinden ödeme yapıyorduk 2 sene önce tabi ki şimdi kartı kapattık.

stoRqe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum olmaz ki curve hesabını olusturduktan sonra yurt dışında bir tanıdıgın olucak o sana kartı ulaştıracak o kartaki kodları curve uygulamasına gireceksin yoksa herhangi bir kart eklemen imkansız

afyonteam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
dostum olmaz ki curve hesabını olusturduktan sonra yurt dışında bir tanıdıgın olucak o sana kartı ulaştıracak o kartaki kodları curve uygulamasına gireceksin yoksa herhangi bir kart eklemen imkansız
Hayır oluşturabilir ve kullanabilirsiniz zaten üye olurken soruyor plastik kart istiyorsanız 9.99 ücreti var

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Paylaşım için teşekkürler, Emeğinize sağlık..