Apple Mac Mini i5-3210m 2.5GHz 4GB RAM 128 GB SSD+500 GB HDD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lqnd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ürün 2012 late modelidir üstünde 450 lira harcama yapılarak ssd takılmıştır (corsair force gs 128gb [300tl] + ssd montajı için servis ücreti [150tl] )
Ssd üstünde mac os x maverics ve windows 7 vardır 500gb hdd depolama için kullanılmaktadır.
İsteyene istediği şekilde işletim sistemi kurularak verilir.sadece mac os x i ssd üstüne kurarak 500 gb kendi harddiskini extra depolama olarak kullanabilirsiniz.Yada ssd üstünden windows 7 kaldırılabilir.Almadan önce istediğiniz işletim sistemlerini ve nereye kurulacağını söylerseniz kurup veririm.
Troy mağazasından alınmıştır tüm kutu içeriği ve garantisi mevcuttur ekim 2013 de alınmıştır.
1500tl son fiyattır pazarlık yoktur bu fiyattan satılmazsa kendim kullanacağım.Sadece istanbul içi elden teslim.
Kargo ile satış yoktur.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Taşınma masrafı çıktığı için aciliyetten 1400tl ye çekilmiştir fiyat 3 gün süre ile

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
SSD hariç fiyat:1200 tl dir
SSD veya 2. disk için kullanılan ikinci sata aparatı dahil (ssd yok sadece 500gb hdd ve ikinci diski takabilmeniz için gereken aparatla birlikte):1300tl
Her şey dahil 1450 tl.

ssd ile birlikte 1450 liradan alırsanız ufak tefek hediyelerim var:
1-USB 3.0 sata3 2.5" hdd kutusu ile birlikte sata2 160 gb 2.5" samsung hdd (usb 3.0 port üstünden 60mb/sn hızlara ulaşıyor)
2-HDMI Kablo
3-DARK HDMI dan DVI a dönüştürücü kablo (erkek-erkek) [Orjinal apple dönüştürücü haricinde hediye olarak]
4-TP-LINK WN-8200ND 300Mbps Çift 5dbi değiştirilebilir antenli usb wi-fi adaptör.

Türkiye sınırları içerisinde bu fiyata alabileceğiniz en iyi donanımlı mac minidir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
alın da bilkom 2500'e kakalarken kapısında kuyruk oluştururdunuz...

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
güzel alette mac mini yurtdışında tv nin yanına konmak için alınıyor, burda millet normal pc alcak para bulamıyor, bulunca da telefon alıyor.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Mac miniden sessiz gundelik isleri yapabilcek bir cihaz varsa getirin.. hatta muzik yapimi ile ugrasanlar icin tercih edilen bir cihaz olmasi da var. Tv yanina koyan aptallik eder. Mac os deneyimi yasamayan salliyo kafadan

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bıktım artık 1300 e alıyorsanız alın :D

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
güzel alette mac mini yurtdışında tv nin yanına konmak için alınıyor, burda millet normal pc alcak para bulamıyor, bulunca da telefon alıyor.

Mac miniden sessiz gundelik isleri yapabilcek bir cihaz varsa getirin.. hatta muzik yapimi ile ugrasanlar icin tercih edilen bir cihaz olmasi da var. Tv yanina koyan aptallik eder. Mac os deneyimi yasamayan salliyo kafadan
adam yurt dışında demiş.
yurt dışında ürünlerin ucuz olması ve milli gelirin yüksek olması hatta işsizlerin bile para alması dolayısıyla adamların tv yanına böyle bi cihaz koymaları normal. Türkiye de anormal olabilir

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
adam yurt dışında demiş.
yurt dışında ürünlerin ucuz olması ve milli gelirin yüksek olması hatta işsizlerin bile para alması dolayısıyla adamların tv yanına böyle bi cihaz koymaları normal. Türkiye de anormal olabilir

Okumamız anlama kabiliyetimiz var çok şükür. Sithicus'un yazdığından bu lüks bir ihtiyac burda millet normal pc alacak para bulamıyor kimse buna bu parayı vermez bu kadar parası olsa ya normal pc alır yada telefon alır anlaşılıyor.

Yurtdışında tv yanına koyanlar da aptal zaten adam stüdyoda albüm yapıyor bu cihazla (16 gb ram takarak) tv yanına koymak cihaza hakaret değil de nedir ?

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Okumamız anlama kabiliyetimiz var çok şükür. Sithicus'un yazdığından bu lüks bir ihtiyac burda millet normal pc alacak para bulamıyor kimse buna bu parayı vermez bu kadar parası olsa ya normal pc alır yada telefon alır anlaşılıyor.

Yurtdışında tv yanına koyanlar da aptal zaten adam stüdyoda albüm yapıyor bu cihazla (16 gb ram takarak) tv yanına koymak cihaza hakaret değil de nedir ?
parası olan alır tv yanınada koyar, üstünede koyar :)
sadece olanı söyledim, hayırlı satışlar

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
parası olan alır tv yanınada koyar, üstünede koyar :)
sadece olanı söyledim, hayırlı satışlar

ilanı baltalayıp cihazı tv üstü cihazı gibi media center gibi lanse ettikten sonra pek hayırlı satışlar dilemeye hakkınız yok.

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1

ben de ilk başta bundan alıcaktım ama monitöre ayrı para vermek istemediğimden evdeki eski pcleri tv ye bağlamayı seçtim, macbook pro aldım 13 inç. bence mac os denemek isteyene ne olduğunu bilen alır zaten fiyat iyi gayet. benim demek istediğim millet f/p ye döndü herkes para vermez demekti. zaten mac in bilene gitmesi daha hayırlı olur.