efeakbga46
Öğrenci
soru başlıkta sizce alınırmı bataryası yeterli olur mu
bi arada 11 pro max düşündümBataryası dışında memnun eder. Tutuş hissiyatı çok iyi, OLED ekranı ve harika bir işlemcisi var. Alınır.
11 pro max alınabilir ama 11 ile xs arasında kalırsanız xs alın işlemci bakımından aynı işlemciyi kullanıyorlar kasa olarak xs kasası daha iyibi arada 11 pro max düşündüm
Hala düşünüyorsan, iPhone 11 Pro Max al. iPhone X ve türevlerinde batarya kötü olduğu için yanında powerbank ile gezmek zorunda kalırsın. iPhone 11, A13 Bionic işlemci kullanırken; iPhone XS Max ise, A12 Bionic işlemci kullanıyor. Hız ve performans açısından her iki işlemci arasında büyük bir fark olacağını sanmıyorum.bi arada 11 pro max düşündüm
Alınır 4 yıl kullanılır.Batarya olayına gelince bu sorunu Deji batarya alarak çözebilirsin.Xs max 2022 yılında iyi bir tercih olur.soru başlıkta sizce alınırmı bataryası yeterli olur mu
11 Pro max alabiliyorsan Xs max i salla.11 Pro max batarya dahil 5 yıl her konuda seni mutlu edecek bir cihaz.bi arada 11 pro max düşündüm
hocam 11 pro max hiçbiryerde yok nerden alabilirimAlınır 4 yıl kullanılır.Batarya olayına gelince bu sorunu Deji batarya alarak çözebilirsin.Xs max 2022 yılında iyi bir tercih olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
11 Pro max alabiliyorsan Xs max i salla.11 Pro max batarya dahil 5 yıl her konuda seni mutlu edecek bir cihaz.
11 pro max satan hiçbiyer bulamadım hocam nerde var"Batarya benim için sorun değil ama depolama fazla olsun." diyorsan, mantıklı bir tercihtir. iPhone X'lerin kasası, diğer modellere göre en iyisi. (Bence)
Bunun haricinde;
Hala düşünüyorsan, iPhone 11 Pro Max al. iPhone X ve türevlerinde batarya kötü olduğu için yanında powerbank ile gezmek zorunda kalırsın. iPhone 11, A13 Bionic işlemci kullanırken; iPhone XS Max ise, A12 Bionic işlemci kullanıyor. Hız ve performans açısından her iki işlemci arasında büyük bir fark olacağını sanmıyorum.
Alınır 4-5 yılda gider.soru başlıkta sizce alınırmı bataryası yeterli olur mu
Telefoncuları dolaşıp ikinci el temiz kullanılmış iPhone 11 Pro max alabilirsin.Mağazada 0 bulamazsın çünkü cihaz artık üretilmiyor.hocam 11 pro max hiçbiryerde yok nerden alabilirim
11 pro max satan hiçbiyer bulamadım hocam nerde var
Stokta yok,yenilenmiş cihazlar var.hocam 11 pro max hiçbiryerde yok nerden alabilirim
11 pro max satan hiçbiyer bulamadım hocam nerde var