Apple, Google ve Samsung ile çalışmalı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Apple’ın kurucularından Steve Wozniak, birçoklarını şaşırtan bir açıklamada bulundu. Wozniak, Apple’ın en büyük rakipleri olan Google ve Samsung ile çalışması gerektiğini belirtti.

130311_wozniakkk.hlarge.jpg

Steve Jobs ile Apple’ı kuran Steve Wozniak, BBC’ye önemli açıklamalarda bulundu. Wozniak, Apple’ın Siri gibi arama motoru teknolojisine dayanan hizmetlerini geliştirmek ve girmeye hazırlandığı giyilebilir teknoloji piyasasında başarılı olmak için Google ile çalışması gerektiğini belirtti. Wozniak, “Tanrı’dan Apple ve Google’ı ileride ortak yapmasını diliyorum” ifadesini kullandı. Kendisine ümit ettiği ortaklığın nasıl kurulacağı sorulan Wozniak, ‘bu konuda emin olmadığını’ söyledi.

63 yaşındaki Wozniak, “Muhtemelen yanılıyorum ama iş dünyasındaki endişeler hakkında bilmediğim birçok şey var. Her zaman aklınızda bulundurmanız gereken şey, şirketlerin en büyük derdinin para kazanmak olduğu” dedi.

‘SAMSUNG’LA ORTAKLIK KURULMALI

Wozniak, röportajında Apple’ın Siri sesli komut teknolojisi de eleştirdi. Ara sıra arattığı restoranları Siri aracılığıyla bulamadığını söyleyen Wozniak, “Ama Android’de genelde sorun yaşamıyorum... Bilgisayarlar geliştikçe yapay zekaları da gelişiyor” dedi.

Apple ve Samsung arasında kurulacak ortaklığın inovasyon adına büyük bir fırsat olduğunu belirten Wozniak, ‘Samsung’da, iPhone’umda görmek istediğim şeyleri görüyorum... Apple’ın bunları kullanabilmesini isterdim ve bu konuda Samsung bize engel olur muydu bilmiyorum” yorumunu yaptı.

Wozniak, lisansların ortak kullanımı ve teknoloji paylaşımıyla birçok yeni ürün geliştirilebileceğini belierterek, “Çok daha ileri gidebiliriz... Bence lisansların adil fiyatlarla satıldığı bir dünyada yaşamalıyız” dedi.

ntvmsnbc

deq

Asistan
Reaksiyon puanı
1
apple ın ortak iş yapacağını sanmıyorum. çünkü görüşleri hep iphone ve diğerleri, macbook ve diğerleri şeklinde :yes:

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Apple ortaklık kurmaz. :4:

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
771
Apple tek başına iş yapmayı sever ortaklık yapmaz

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Böyle bir şeyin pek mümkün olmadığını düşünüyorum.Bakalım ileride görücez,neler olacak.Ortak olsalar da pek anlaşamazlar gibi geliyor.Hayırlısı.

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Wozniack ne boş adam ya bırakın piyasada farklılıklar olsun bütün dünya android mi olcak anasını satayım

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
63 yaşındaki Wozniak, “Muhtemelen yanılıyorum ama iş dünyasındaki endişeler hakkında bilmediğim birçok şey var. Her zaman aklınızda bulundurmanız gereken şey, şirketlerin en büyük derdinin para kazanmak olduğu” dedi.

bence ortaklık olmaması için hiçbir sebep yok. :)