Apple garanti

Reaksiyon puanı
140
Arkadaşlar bende ipad air2 32gb var. Vatandan almıştım kamerada bir bulanık çekme sorunu var. Garantiye yollicam. Eğer değişim yaparlarsa vatan da o model değilde 128gb ve 32gb 4g modelleri kalmış. Sizce bana bu ikisinden birini mi önerirler yoksa apple aynı modelimi gönderir. Yalnız vatanda yok 32gb model. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim sanırsam.
--- Gönderi Güncellendi ---
Aktif yokmu arkadaşlar

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Sanıyorum garantinin vatanla pek alakası yok. Değişim yaparlarsa apple ürünü kendi gönderir. Vatanda stok olup olmaması önemli değil

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Arkadaşlar bende ipad air2 32gb var. Vatandan almıştım kamerada bir bulanık çekme sorunu var. Garantiye yollicam. Eğer değişim yaparlarsa vatan da o model değilde 128gb ve 32gb 4g modelleri kalmış. Sizce bana bu ikisinden birini mi önerirler yoksa apple aynı modelimi gönderir. Yalnız vatanda yok 32gb model. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim sanırsam.
Aktif yokmu arkadaşlar
Arkadaşım vatan sadece sana ürününü aldığın için servise göndermen adına bir aracılık yapar yoksa aldığın firma ile alakası yok servis ile ilgili ve ayrıca isterse piyasada kalmasın o hafıza sana aynı ürün aynı renk gelir. Bende 6s 16 gb aldım dedim aynı renk olsa bile farkı neyse ödeyim 32 gb verin mallsef olmuyor ancak 2.elde satarsın uygum fiyata istediğini alırsın o da çok zararın olur

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Bire bir ayni urunu vermek zorundalar.eger birebirini temin edemezlerse bir ust modelini vermek zorundalar.ki her iki secenekte mumkun.apple da yan cizme olmaz.alirsin catir catir.

Dip not:eger vurma,carpma,icini acip oynama vs yoksa.

LaZKoPaTss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kullanıcı hatası olmadığına eminsen Apple kendisi sana yeni cihaz yollar
Vatanla alakası olmaz
Aktif yokmu arkadaşlar
Aygıtı alır almaz mı başladı yoksa daha sonralardan mı?

Reaksiyon puanı
140
Kullanıcı hatası olmadığına eminsen Apple kendisi sana yeni cihaz yollar
Vatanla alakası olmaz

Aygıtı alır almaz mı başladı yoksa daha sonralardan mı?
Aygıtı alalı 10-11 ay oldu bulanıklık son 1-2 aydır var. 8mp kamera sanki daha düşük gibi çekiyor. Çok nadir bazen düzeliyo ama genelde kalitesi sanki düşürülmüş gibi çekiyo. Büyük ihtimal cihazda sorun var.