Apple da Nvidia Mağduru

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Dell ve HP'nin ardından, bazı MacBook Pro modellerinde de Nvidia'nın grafik işlemci sorunu yaşandığı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar.

Apple'ın da kusurlu Nvidia GPU'larından mağdur olduğu ortaya çıktı. Bir bildiri yayınlayan firma, Mayıs 2007 ve Eylül 2008 arasında üretilen ve Nvidia GeForce 8600M GT grafik yongalı tüm 15 inç ve 17 inç MacBook Pro modellerinin malum kusurdan etkilenmiş olabileceğini belirterek, müşterilerin ücretsiz tamir haklarını kullanabileceklerini açıkladı. Video izlerken yaşanan bozunmalar veya hatalar şeklinde kendini belli eden Nvidia'nın kusurlu grafik işlemcileri için daha önce para ödediyseniz bile, Apple bu sorundan yapılan tamirlerin ücretini geri ödemeye hazırlanıyor.

:: Nvidia grafik yongası sorunu daha nereye kadar gidecek?

Bilgi İçin : Apple Insider
Yazan : Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

talatcaner

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nvidea 9500gs ekran kartı bulunan bir laptop kullanıyorum,ne film seyrederken ne de saatlerce oyun oynarken,hiçbir problem yaşamadım.Buna rağmen nvidea yetkililerinin sessizliğini kınıyorum,bundan sonraki ekran kartı seçimlerimde diğer alternatifleri ciddi biçimde düşüneceğim sıkı bir nvida tarftarı olmama rağmen.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Laptopumda Nvidia 8600 GT var ve gayet memnunum hiç bir sorun yapmadı.

Ölümüne nvidia diyorum :) Aldığım her Ati' den ya performans ya sistem uyumsuzluğu gibi sorunlar çıktı. Sürüyle de Nvidia kullandım tek bir sorun bile olmadı...

LorelieGilmore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne zaman almıştın bilgisayarını? Sanırım bu hata son bir sene içinde üretilmiş modeller için geçerliydi.