Apple AC Priz Adaptörlerini Geri Çağrıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Peki değişim ipad şarj cihazlarını kapsıyor mu tam anlamadım ben onu

conducktor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Apple neyi düzgün ürettirdi ki? güvenilmez marka... :tt2:

The Seagulls Fl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gördüğüm kadarı ile çoğu kişinin büyük çoğunluğunun bir marka fanatiği var. Büyük bir çoğunluğu marka fanatikliği besliyor ve o markaya takılıyor. Forumlarda da bazen bu durumu veya benzeri durumları görüyoruz. Cihazı övmeye doyamıyor. Oysaki bu aletler kul yapısı sonuçta. Herhangi bir türlü hata çıkabilir.

U

ufolojik

SDN Okuru
insanlık hali çok takılcak bişey yok öyle dandik şarj cihazları var ki piyasada bir gün bile çalışmıyor patlıyorlar apple'ın ki çok daha kaliteli ve ürünün arkasında duruyor apple o dandikler elinde patlıyor...

Apple Destek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hiçbir firma ben sorunsuz cihaz üretirim %100 birşey olmaz bu cihaza diye bir garanti vermez, veremez de zaten. Büyük firma küçük firma ayrımı buradan itibaren başlar zaten. Bir firma derki tamam getirin değiştirelim, öbür firma derki yaa bundan size bir sıkıntı çıkmaz başka firmaya gidersiniz ya öyle ama bu sizin suçunuz der birde suçlanırsınız orada.

Apple cihazlarında çok arıza çıktığı doğrudur ama bunun sebebi çok satılmasıdır. İşi adede vurduğuzda tabiki çok ama satılan cihaz ile arızalı cihazın yüzdesini hesapladığınızda aslında ne kadar azmış diyorsunuz tabiki.