Appiahtan müjde var!

MuhtesiM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ganalı yıldız futbolcu Fenerbahçe taraftarlarına seslendi, “Sabredin az kaldı dönüyorum”. İşte Appiah röportajı:

Appiap sakatlığınla ilgili son durumun nedir?

405579476.jpg

“Yaklaşık bir yıldır sakatlığım var ve 4 aydır tedavi altındayım. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum, İsviçre’de Lugano’daki tedavimi tamamlamak üzereyim, fiziksel ve mental olarak kendimi hazır hissediyorum ayrıca dayanıklılık ve kuvvet olarak da gayet iyiyim.”

4 aydır tedavi gördüğünü söyledin...
İlk başlara oranla ne kadar fark var iyileşmende?

“İsviçre’deyken koltuk değneklerini bıraktığımda sadece 5 dakika ayakta kalıp, yürüyebiliyordum ancak şimdi böyle bir sorun ortadan tamamen kalktı, topla çalışmalara başladım, antrenmanlarımı yapabiliyorum”

Lugano’da tedavi günlerin nasıl geçiyor?

“Sabahları 06.00’da kalkıyorum, burada bir kondisyoner takımım var onlarla birlikte salonda çalışma yapıyorum, her gün yaklaşık 3-4 saat dağ ve göl havası altında çalışıyorum.”

963092274.jpg

Takım arkadaşlarını özledin mi?

“Tabiî ki hayatımın yarıdan fazlasında futbol antrenmanları yaptım, şimdi de öyle ancak şu an yalnız çalışıyorum, o yüzden arkadaşlarımı çok özlüyorum.”

Sakatlığınla ilgili taraftarlarına bir mesajın var mı?

“Şu an onlar benim ne zaman sahalara döneceğimi merak ediyorlar, bunu ben de gerçekten çok merak ediyorum çünkü doktorlarım bana bu soruyu sormamı yasakladılar, (gülüyor), her gün doktorlara ‘ne zaman futbol oynayacağım’ diye soruyordum, bunun uzun süreceğini söylediler, ama bana göre doktorların kasettiği süreden daha erken bir zamanda döneceğim.”

Kendini hazır hissediyor musun?

“Zaten şimdi antrenman yapabiliyorum, maç eksiğim var, bunları gidermem gerek o yüzden hazırlık maçlarında oynamak istiyorum ama dediğim gibi bana kalsa ben kendimi hazır hissediyorum fakat buna doktorlar karar verecek, yapılacak olan bazı testler var, onların sonuçlarını bekliyorum.”

Fenerbahçe’yi takip ediyor musun?

”Şampiyonluğun kaybedilmesine çok üzüldüm fakat Şampiyonlar Ligindeki başarılarından dolayı çok mutlu oldum, özellikle Chelsea’ye karşı her iki maçta da çok güzel bir futbol oynadılar, ancak Chelsea ikinci maçta tecrübesi ile üstün gelmesini bildi.”

tumspor-Taha Dağlı

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Yazının alıntı yapıldığı sitenin tam linkini eklermisin.