Appiah zahmet etmedi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Fenerbahçe'nin bir çok eski futbolcunun telefonla tebrik mesajı yağdırdığı belirtildi.Biri hariç...

Fenerbahçe'nin Sevilla'yı eleyip tarih yazmasının ardından bir çok eski futbolcunun telefonla tebrik mesajı yağdırdığı belirtildi. Dünkü idman için Samandıra'ya giden menajer Volkan Ballı, "Maçtan sonra Anderson, van Hooijdonk, Tuncay, Ümit hemen aradılar. Hepsi bu galibiyet için tebrik ettiler.

Hatta Hooijdonk'un telefonuna yanıt verdiğimde "Lay lay lay Fenerbahçe" diye tezahürat yapıyordu. Lisanslı oyuncumuz olan ama aramızda bulunmayan Appiah ise arayıp kutlama zahmetine bile katlanmadı" diye konuştu. Ballı, Şampiyonlar Ligi'nde kiminle eşleşeceklerinin artık çok önemli olmadığını da söylerken, "Başarımızın tesadüf olmadığını futbolumuzla gösterdik. Artık biz değil, kalan 7 takım düşünsün. Eminim ki hiçbiri bizimle eşleşmek istemeyecektir" dedi.

Kaynak

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
buda yalan yahu. böyle şey olurmu hiç? aramıştır elbet... birde demiş kalan 7 takım düşünsün, zaten düşünüyorlar keşke bize çıksınlar diye :}

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
abanoz dedi ki:
buda yalan yahu. böyle şey olurmu hiç? aramıştır elbet... birde demiş kalan 7 takım düşünsün, zaten düşünüyorlar keşke bize çıksınlar diye :}

Yalan olduğunu nasıl biliyorsun ?

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bir takım önemli bir başarı elde edecek, ve o takımın bir oyuncusu başarı mektubu göndermeyecek aklın alıyormu???

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
abanoz dedi ki:
bir takım önemli bir başarı elde edecek, ve o takımın bir oyuncusu başarı mektubu göndermeyecek aklın alıyormu???

Bunun aklın alması ile ilgisi yok, habere göre açıklamayı Volkan Ballı yapmış, sen ne hakla Fenerbahçe kulübü menejerini yalancılıkla suçluyorsun ki?

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaş anlamak istemiyormusun, benmi yanlış anlatıyorum? ben kimseyi yalancılıkla suçlamıyorum sadece bu haber yalan diyorum ve birde yorum atıyorum ortaya. ne yani gazetelerde çıkan haberler %100 doğru olduğunumu savunursun anlamadımki?