Appiah Brescia ile idmana çıktı

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Fenerbahçe ile bağlarını koparan ve özellikle sarı lacivertli yönetimi suçlayan açıklamalarınadn geri adım atmayan Appiah, uzun süren sakatlığının ardından Brescia ile idmanlara çıkmaya başladı.

Ganalı yıldızın yeniden Juventus'a döneceği iddiaları İtalyan basınında geniş yer bulmaya devam ederken; Brescia'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Appiah'ın idmanlara çıkmaya başladığı duyuruldu. Appiah'ın yıllarca formasını giydiği Brescia'da idmanlara çıkmaya başlaması taraftarları arasında büyük heyecana yol açarken, İtalyan kulübünden yapılan açıklamada "Bizde oynaması imkansız" denildi.

Serie B'de mücadele eden Brescia'nın yöneticileri, İtalyan vatandaşı olmayan Appiah'a lisans çıkartmalarının mümkün olmadığını belirterek, "Appiah, uzun süren sakatlığının ardından form tutabilmek için böyle bir talepte bulundu. Bu nedenle bizde idmanlara çıkıyor." dediler.

Appiah ise yaptığı açıklamada bir kez daha Fenerbahçe Yönetimini yerden yere vurdu. Fenerbahçe beni kullandı, sonra dışladı, ben de yasal hakkımı savunmak zorunda kaldım." diyen Appiah, Belçikalı doktoru Martense'ye teşekkür ederek sayesinde sağlığına yeniden kavuştuğunu dile getirdi. Brescia'ya duyruğu sevgiyi de ifade eden Ganali yıldız, "Kariyerime yeniden Brescia'da başlamak benim icin çok güzel olur, Bunu kalpten söylüyorum. Çünkü burada çok güzel 6 yıl yaşadım. Roberto Baggio ile yan yana oynadığım o yıllar hafızamda yer edindi. Burada kendimi evimde hissediyorum. Herkes bana dostça davranıyor. Sakatlığım sonrası son aylarda Brescia benim için çok şey yapt, yöneticilerden oyunculara kadar herkes bana destek oldu. Artık o korkulu fiziksel dönemi geride bıraktım. Bunu da Brescia'daki insanlara borçluyum, yeniden doğmuş gibiyim; bir an önce eski günlerime dönmeyi arzuluyorum." dedi.

Appiah Fenerbahçe'den önceki takımı Juventus'un kendisini istediğini de doğruladı ancak önce Serie B'de de olsa Brescia formayı giyip form tutmak istediğini ifade etti. Appiah hakkında yeniden Brescia'da oynayacağı iddiaları ortaya atılsa da İtalyan vatandayı olmadığı için bunun gerçekleşmesi imkansız görünüyor ve Juventus en kuvvetli ihtimal olarak görülüyor.

İtalyan Corriere dello Sport gazetesinin haberine göre Juventus Teknik Direktörü Ranieri de bu transfere sıcak bakıyor. Appiah'a alternatif olarak da Lazio'dan Ledesime'nin adı geçiyor. Ancak basındaki iddialar Appiah'ın ilk tercih olduğu yönünde.

kaynak:Ligtv.com.tr - Haber - Appiah idmanda !..