App Store Ücretli Uygulamaları Bakın Nasıl Alıp Kurdum ilginç..

Dream Team

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Dün Bankamın internet şubesine girip 10 dolarlık sanal bir kredi kart yaratıp app store uye adıma sanal kredi kartımı tanıtıp başladım paralı uygulamaları indirmeye yaklaşık 150 dolar çivarı uygulama İphone numa indirip kurdum fakat hiç bir şekilde uyarı falan yok 10 dolarımda hala yerinde duruyor.. şu anda ne alıp yüklersem sorunsuz.. acaba bu normal bir durummu... Yoksa Acısı çıkarmı.

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Apple bunu düşünmedimi sanıyorsun. 1 hafta içinde bu yaptığının ne kadar yanlış birşey olduğunu ve nasıl acısı çıktığını anlayacaksın!!!

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Ohhoooo. Geçmiş olsun.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ne gerek var bu kadar şeye installousa gir 35bin cracklı uygulama karsında kur kurabildigin kadar :)))

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Sanal kartını iptal et hiç bir şey yapamazlar :)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Acısı çıkacaktır ve çıkmalı da, ücretli bir uygulama indirdiysen bedelini ödemelisin.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Demo gibi şeyler indirmediğinden eminsen gerçekten ilginç bir durum :)

rakibim007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
acı macı farketmez jailbreaklıysa gir installiousa istediğini indir.

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Burda bilinçlendirmediği ve bilgi vermediği için tamamen App Store hatası ve yanlışıdır bu zamanda teknoloji gerçekten çok sahtekar. Sanal kartını iptal ettir hiç bi sorun olmaz.

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ee sonuç ne olmuş bizde ona göre hareket edelim :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
3 oğlan 1 kız olmuş 5. hamileymiş <:D

Bilgilendirme olmadığı için bir şey olmamıştır diye düşünüyorum.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Aynı durum bir ara benim bir arkadaşımın başına geldi iTunes de kayıtlı olan kredi kartını kapattırdı şu an kredi kartı pasif durumda hala uygulama/müzik indirebiliyor arada bende girip indirmiyor değilim :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
enteresan bir durummuş =)

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
AppStore'dan herhangi bir şey aldığında parası hemen alınmıyor. Daha sonra çekiliyor hesaptan. Sanal kartını da büyük ihtimalle iptal edemeyeceksin:(

Suskunl4r

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir acigi bulmussunuz :)

Apple duyarsa :) hesabiniz kapatilabilir birde size
dava acilabilir :( dikkat edin en iyisi İnstallous torrent linkleride eklendi oh !

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Merhaba;
App Store'dan ücretli bir uygulama satın almak için hesabınıza tanıtmış olduğunuz kredi kartı sanal bir kartsa eğer bu kartın belirli bir kullanma süresi olacaktır! App Store siz uygulamayı aldığınız anda hesabınızdan ücreti kesmiyor tahminen bu işlemi 24 saat içerisinde gerçekleştiriyor! Tabi bu süre zarfında da sizin kredi kartının iptal oluyor, bu yüzden Apple hesabınızı dondurup yeni bir kredi kartı bilgisi istiyor sizden! ve bu bilgileri girmeden ücretsiz dahi olsa store'dan herhangi bir uygulama indirmenize hatta güncelleme dahi yapmanıza izin vermiyor. Peki bu sorunu nasıl aşabiliriz? İndirmek yada güncellemek istediğiniz uygulamayı seçtiğinizde gelen uyarı sayfasından sizi bilgi güncelleme sayfasına aktarır sistem bu sayfada aynı sanal kartınızla da işleme devam edebilirsiniz ancak bundan önce sanal kartınıza yeterli bir limit aktarmalı ve kullanım süresini en az 48 saat olarak belirlemelisiniz, böylece bloke koyulan hesabınız tekrar aktifleşecektir. Atamanız gereken limit satın aldığınız uygulama miktarında olmalıdır!
Kolay gelsin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb ben app stordan ucretsiz uygulamaları indiriyorum bbide uye olrkene hiçbiri diye seçenek vardı ödeme bilgilerinde bir sorun olrmu bide ios 6 nasıl yükseltelimi 3gs var bende bde 4dü şimdiden tşk edrm..

M

*_*MelihenT*_*

SDN Okuru
İOS 9 ÜCRETLİ OYUNLARI NASIL BELEŞE İNDİRİRİZ ANLATIRMISINIZ vShare vb UYGULAMALAR OLMUYOR

Alperen Atalay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende normal kartımla yapıyordum böyle para bi süre gitmiyor sistemdeki yoğunluktan sonradan hepsini bir alıyor fatura kesiyor şimdiden geçmiş olsun

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Apple faturayı kesemediğinde kullandığın apple kimliğini borcunu ödeyene kadar kapatacak. Hiçbir şekilde ücretli/ücretsiz uygulama indiremeyecek, uygulama güncelleyemeyeceksin. Apple seni ekosisteminin dışına atacak.