App Store açılmıyor.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Arkadaşlar hepinize iyi günler. Ne iTunes Store ne de App Store hiçbir şekilde açılmıyor. Bağlanılamıyor hatası veriyor. Wi-Fi üzerinden bağlanmama rağmen ne hücresel veriden ne de Wi-Fi üzerinden veri almıyor. Sebebi ne olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.
@grbzz

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Benzer bir hatayı ben de yaşamıştım ama benimki direkt olarak bağlanmıyordu "App Store'a şu anda bağlanamıyor" diyordu. Sizinki de öyle mi?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Aynen o şekilde.
Hocam ilk önce denediniz mi bilmiyorum ama iTunes ve App Store kısmından bir çıkış yapın.
Tekrar giriş yaptığınızda hücresel kısmından iTunes, App Store ve Ayarlar'ın verilerini kısıp açın.
Bir de daha önce konuştuğum bir temsilci saatinizi güncelleyin demişti bir de onu yapın. Şahsen ben ilk adımda sonuç almıştım.
Ve şu an cihaz güncel mi hocam?

Son düzenleme:

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar hepinize iyi günler. Ne iTunes Store ne de App Store hiçbir şekilde açılmıyor. Bağlanılamıyor hatası veriyor. Wi-Fi üzerinden bağlanmama rağmen ne hücresel veriden ne de Wi-Fi üzerinden veri almıyor. Sebebi ne olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.
@grbzz
Yazılımdan kaynaklı olabilir.Yedek alıp Dfu mod ile itunesdan cihazı son sürüme güncelleyin.Sorun devam ederse servise yollayın.