bak sen sayın diyorsun ya ne güzel panlandıra panlandıra ^^sayın^^ diyorsun başbakanın dediğini tırnak işareti içerisine almıyorsan bu sözü sende söylemiş oluyorsun, başbakan kameralar karşısında defalarca özür dilemiştir, sen izlememiş olabilirsin, gözünden kaçmış olabilir, bunları başbakana dediğin sözleri mehmet ali birand, doğu perinçek, yalçın küçüğede bu eleştirini yapabiliyormusun bakalım.Yaptığın savunmaya bak. Erdoğan özür dilemişmiş katile sayın dediği için. Aklı başında , vatanına bağlı hangi insan bu terörüste sayın der. Bir insan bunu diyorsa ben ondan şüphe duyarım. Merak etme ben o ses kaydını baştan sona defalarca dinledim. Yalnız senin aklıdan şüphe içindeyim. sen bu vatan için canını vermiş insanlara kelle denmesini içine sindirebiliyorsun ya ..neyse söylemek istediklerimi burada yazarsam zaten yayınlanmaz. Yoksa sen dtp limisin ?
sende kalkıp kurtuluş ve çanakkale savaşında hayatını yitiren başı örtülü, çarşaflı bu ülke için canını feda etmiş şehit annelerinin baş örtüsüne laf uzatamazsın anladınmı beni.