Site güvenli, ama içeriği tam bilemiyorum. Çünkü bazıları direkt APKpure tarafından yükleniyor, bazılarını topluluk yüklüyor.Arkadaşlar sizce APK mirror sitesi güvenli midir?
Peki dosyanın güvenli olup olmadığını gösteren bildiğin bir uygulama var mı?Site güvenli, ama içeriği tam bilemiyorum. Çünkü bazıları direkt APKpure tarafından yükleniyor, bazılarını topluluk yüklüyor.
İndirdikten sonra VirusTotal ile tarama yapabilirsiniz.Peki dosyanın güvenli olup olmadığını gösteren bildiğin bir uygulama var mı?
Teşekkür ederimİndirdikten sonra VirusTotal ile tarama yapabilirsiniz.
Apk Mirror'dan birçok kez Apk indirdim.Bir sorun yaşamadım.Güvenmezseniz virüs taraması yapabilirsiniz.Arkadaşlar sizce APK mirror sitesi güvenli midir?
Ustam sen diyorsan eyvallah ??APK indirdiğim tek sitedir. Bu zaman kadar bir sorunla da karşılaşmadım.
Android kullanırken tek kullandığım apk sitesiydi hiç de sorun yaşamadım. Umarım işe yarar.Ustam sen diyorsan eyvallah ??
Bugün mi fitness indirdim ama kurmadım, koca play store da son sürüm yok apk mirror da buldum bakalım kurduktan sonra xiaomi watch s1 active in watch faceleri değiştirebilecez mi
Olmadı redmi üvey evlat hocam galaxy note 8 e yaptım tıkır tıkır çalışıyor, onu geçtim mi 8 lite ta bile tıkır tıkır çalışıyor.Android kullanırken tek kullandığım apk sitesiydi hiç de sorun yaşamadım. Umarım işe yarar.
Xiaomi yazılım konusunda hala çok iyi bir düzeye gelemedi. Cidden garipmiş.Olmadı redmi üvey evlat hocam galaxy note 8 e yaptım tıkır tıkır çalışıyor, onu geçtim mi 8 lite ta bile tıkır tıkır çalışıyor.
Çok enteresan
Redmi falan almam bu saatten sonra mi alınır yada en kötü poco, resmen rezillik aynı marka iki ürün birbiriyle çalışmıyor ??Xiaomi yazılım konusunda hala çok iyi bir düzeye gelemedi. Cidden garipmiş.