- Reaksiyon puanı
- 1,677
Apk programlar neden yüklenmiyor dün pc ye format atıldı ne yapmam lazım edit :
Pc için apk olmaz ki

Son düzenleme:
knk ole deılEkli dosyayı görüntüle 119266
Apk programlar neden yüklenmiyor dün pc ye format atıldı ne yapmam lazım edit :
Pc için apk olmaz ki![]()
ya bana biri yardım etsin ben önceden de böyle yükledim nasıl yapıcamknk ole deıl
telefon apk sı oya bana biri yardım etsin ben önceden de böyle yükledim nasıl yapıcam
benim şuan beynim yandı bütün pc bilgilerim gitti he ben naptımda indirmiştim o zamantelefon apk sı o
search kısmından mıInternet Download Manager: the fastest download accelerator bu linkten bedavaya dene.
try internet dowload manager free tıklayın kurun.benim şuan beynim yandı bütün pc bilgilerim gitti he ben naptımda indirmiştim o zaman
search kısmından mı
onu kurdum sonratry internet dowload manager free tıklayın kurun.
sonra chormedan eklenti ister ona evet diyin ve apkyı yeniden yüklemeye çalışın.onu kurdum sonra
olmuyor normal indiriyorum aynı hatayı veriyor dsağ tık yapıp idm ile indir diyorum sayfa açılmıyorsonra chormedan eklenti ister ona evet diyin ve apkyı yeniden yüklemeye çalışın.
gelmediyse şurdan indirin. eklentiyi
![]()
IDM Integration Module - Chrome Web Store
Download files with Internet Download Managerchrome.google.com
O zaman sorun sende bende çünkü idm ile iniyordu.olmuyor normal indiriyorum aynı hatayı veriyor dsağ tık yapıp idm ile indir diyorum sayfa açılmıyor
ee ne yapmam lazım şimdiO zaman sorun sende bende çünkü idm ile iniyordu.
tamam oldu 3 tane seçenek çıkıyordu farklı bir seçeneği seçtim idm de indirdi teşekkürlerO zaman sorun sende bende çünkü idm ile iniyordu.