Apk Nedir???

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya Apk Dosyası Var Ya Ben Asphalt 7 Indirdim Ama Açtığım. ZAMAN Hata Verdi Oyundan Çıktı Aynı Şey Gta 3 İçinde Oldu Oyunu Oynayamadim Dosya İndi Ama Oyuna Giremiyorum. Neden Acaba bilen Var Mı

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
android uygulamalarının uzantısıdır.. apk dosyalarınızı android cihazınıza kurabilmeniz için root işlemini yapmış olmanız gerekmekte. root yaptıktan sonra apk dosyasını cihazın belleğine atın, apk installer tarzı uygulamalarla apk'yı yükleyin. sonra sorunsuzca oynayabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
windows'ta nasıl programların uzantısı .exe ise android'de .apk'dır
apk uzantılı programları yüklemek için root şart değildir.
ayarlar>uygulamalar>bilinmeyen kaynaklar seçeneği aktif olmalı
oyunlar konusuna gelince oyunları indirdiğiniz yerde apk dosyasının yanında bir takım dosyalar daha olmalı o dosyaları SD kart içinde belli yerlere atmanız gerekiyor.

Reaksiyon puanı
2,148
android uygulamalarının uzantısıdır.. apk dosyalarınızı android cihazınıza kurabilmeniz için root işlemini yapmış olmanız gerekmekte. root yaptıktan sonra apk dosyasını cihazın belleğine atın, apk installer tarzı uygulamalarla apk'yı yükleyin. sonra sorunsuzca oynayabilirsiniz.

root gerekmiyor hocam apk açmak için, dosya yöneticisinden dosyayı bulup açınca yükleniyor zaten

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ya Apk Dosyası Var Ya Ben Asphalt 7 Indirdim Ama Açtığım. ZAMAN Hata Verdi Oyundan Çıktı Aynı Şey Gta 3 İçinde Oldu Oyunu Oynayamadim Dosya İndi Ama Oyuna Giremiyorum. Neden Acaba bilen Var Mı

Merhabalar arkadaşım. Apk dosyanızı dosya yöneticisinden açın ve yüklensin. Yüklendikten sonra oynayacağınız oyunu açmadan önce wi-fi açın yoksa mobil veriyi açın. Çünkü Bazı oyunlar için wi-fi gerekiyor çünkü indirmesi ya da update etmesi gerekiyor.

Wi-fi açarak oyunu açın muhtemelen sorun çözülecektir.

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşım. Apk dosyanızı dosya yöneticisinden açın ve yüklensin. Yüklendikten sonra oynayacağınız oyunu açmadan önce wi-fi açın yoksa mobil veriyi açın. Çünkü Bazı oyunlar için wi-fi gerekiyor çünkü indirmesi ya da update etmesi gerekiyor.

Wi-fi açarak oyunu açın muhtemelen sorun çözülecektir.
Zaten WiFi Açık Uygulamaların Dosyası Çıktı Girdiğimde Hata Verip Oyundan Çıkıyor Bide Yöne Benim Konuya Hoş Geldin

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Zaten WiFi Açık Uygulamaların Dosyası Çıktı Girdiğimde Hata Verip Oyundan Çıkıyor Bide Yöne Benim Konuya Hoş Geldin

Hoşbuldum. :)

Aynı sorun bende dead space uygulamasında oldu. Wi-fi ile çözüldü. Ancak başka çözüm aklıma gelmiyor :)

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45

Apk android işletimi için geliştirilen oyun ve uygulamala dosyalarının uzantısıdır. Dosyayı telefonun pc yazılımyla yükleyebileceğiniz gibi hafıza kartına attıktan sonra üzerine tıklayıp cihazın kendi yazılıyla da yükleyebilirsiniz. [MENTION=51495]trnc[/MENTION] arkadaşımız root gerekir dedi ancak yanlış anlaşılma olmasın bu işlem sadece sisteme müdahale eden uygulamalar için gereklidir oyun dosyalarında root zorunluluğu yoktur. Yalnız kurulum için Ayarlar>Uygulamalar>Bilinmeyen kaynaklar'ın açık olması gereklidir.

Oyunlara gelirsek A7 ve GTA3 kurulumunu nasıl yaptınız SD Verileri oyun üzerinden mi indirdiniz yoksa elle indirip hafızaya mı attınız? Ek olarak kullandığınız oyun belki cihazınızla uyumsuz olabilir yada custom rom felan kullanıyorsanız sorun bundan da kaynaklanabilir.

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=51495]trnc[/MENTION]
Katılmıyorum.Apk dosyalarını indirebilmek için root yapmaya gerek yoktur.Telefonunuzun garantisini riske atmayın!
GTA3 ün çalıştırma yöntemi farklıdır.Oyunu aç 2 seçenek sunacak.Home(ortadaki) tuşa bas.Yukarıda gta3'ün bildirimi çıkacak.Ona basınca oyuna girmiş oluyorsun.Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
2 oyun da ücretli
büyük ihtimal Sd dosyaları indirip crack li kuruyorsunuz kurulumunuzda hata vardır.
Eğer parasını verip aldıyssanız Wifi açık olması yeterli olur gerisini onlar halleder :)

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Apk android işletimi için geliştirilen oyun ve uygulamala dosyalarının uzantısıdır. Dosyayı telefonun pc yazılımyla yükleyebileceğiniz gibi hafıza kartına attıktan sonra üzerine tıklayıp cihazın kendi yazılıyla da yükleyebilirsiniz. @trnc arkadaşımız root gerekir dedi ancak yanlış anlaşılma olmasın bu işlem sadece sisteme müdahale eden uygulamalar için gereklidir oyun dosyalarında root zorunluluğu yoktur. Yalnız kurulum için Ayarlar>Uygulamalar>Bilinmeyen kaynaklar'ın açık olması gereklidir.

Oyunlara gelirsek A7 ve GTA3 kurulumunu nasıl yaptınız SD Verileri oyun üzerinden mi indirdiniz yoksa elle indirip hafızaya mı attınız? Ek olarak kullandığınız oyun belki cihazınızla uyumsuz olabilir yada custom rom felan kullanıyorsanız sorun bundan da kaynaklanabilir.
Telefon Galaxy S2 Herhangi Rom Felan Kullanmıyorum Hafıza Kartı Yok Direk Indirdim AMA HATA verdi

@trnc
Katılmıyorum.Apk dosyalarını indirebilmek için root yapmaya gerek yoktur.Telefonunuzun garantisini riske atmayın!
GTA3 ün çalıştırma yöntemi farklıdır.Oyunu aç 2 seçenek sunacak.Home(ortadaki) tuşa bas.Yukarıda gta3'ün bildirimi çıkacak.Ona basınca oyuna girmiş oluyorsun.Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Home Tuşuna Bastım Oyun Kapandı Üstte Bildirim Çıktı Ama O Bilditime Basınca Tekrar Girmedi

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
marketten astro indir daha sonra apk dosyasını telefonuna at ve astrodan bulup kur sonrasında wi-fi aç ve dosyaların inmesini bekle