Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu denicem biraz sonra . Benim Galaxy SII 'yi ics 4.0.3 sürmüne güncelledim fakat arayüzde çok fazla bi değişiklik olmadı. Touchwiz arayüzüne nedense hala ısınamadım. SE'deki timescape arayüzünü özledim yahu
SE. timescape arayüzü başarılı bir arayüz ama ıcs güncellemesinde sıkıntıları var.SII2ye geçmişsin hayırlı olsun Touchwiz karışıktır biraz bu uygulama çözüm olabilir dene bakalım.
transformer prime'da gelen orjinal launcher'dada aynı şekilde duruyor widgetlar. hatta transformer prime'ın orjinal launcher'ına aşırı derecede benziyor.
ek olarak bu launcher'da simgeleri üst üste koyunca oluşcak klasörlerin nasıl açılacağı gibi çok detaylı ayarlar var. performans olarakda başarılı
--- Mesaj Güncellendi ---
biraz ilginç bir launcher. o widget listesini root olmadan kullanamıyormuşuz.
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] geliştiricinin sitesinde online çeviri sistemi buldum. isteyen herkes düzenleyebiliyor. ilgili küfrü kontrol ettiğimde kaldırıldığını gördüm. muhtemelen ilk update'de bu değişiklik geçerli olacaktır