Apex launcher - icon paket nasıl eklenir?

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
selam arkadaşlar. 2 ay önce ilk kez android telefon aldım. nexus 4 kullanıyorum. stock rom oldugu için çok sade geliyor. apex launcher keşfettim. fakat içerisine nasıl icon pack yüklerim bilmiyorum. elimde icon paket var fakat nereye atıcam bilmiyorm. yardımcı olursanız sevnirim
http://mycolorscreen.com/2013/05/03/sunset-26/

Reaksiyon puanı
10,315
arayüzlerin en güzeli next launcher.
apex onun yanında çok basit ve sönük kalıyor.
fiyatı 16 $ ama kuruşuna kadar hakeden müthiş bir launcher.
tek kusuru Türkçe dil desteğinin çok iyi olmaması... (google translet çevirisi!)

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
tek kusuru Türkçe dil desteğinin çok iyi olmaması... (google translet çevirisi!)
verdiğim tema linkinde apex launcher kullanının deniliyordu. o yüzden :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
vaaay bak ben bunu bilmiyordum çok iyi stabil çalışıyor ve türkçe dil desteği ile geldi bende :D

Reaksiyon puanı
10,315
vaaay bak ben bunu bilmiyordum çok iyi stabil çalışıyor ve türkçe dil desteği ile geldi bende :D

[MENTION=36192]freewill[/MENTION], hemen hemen denemediğim launcher kalmadı, en son bunu buldum. bana çok pahalı geldi, epey bi süre bekledim. sonra baktım bir gün indirime girmiş, 9.5 $'dan indirilebiliyor, hemen indirdim. zaten ertesi gün tekrar eski fiyatına çıkardılar. gerek stabilite olarak, gerek görsellik olarak çok hoşuma gitti. o gün bugündür hep onu kullanıyorum. samsung'un touchwiz'i, htc'nin sense'i yanında halt etmiş. vidget'ları harika. hele ki müzik vidget'ı sanal alemde üstüne yok. muhteşem bir görselliği var. keza swicht vidget'ı da öyle... sadece bazı temaları paralı, eğer kıyar onları da indirebilirsen tanıdığı özgürlük ve görsellik olarak sanal alemin en muhteşemi olduğunu anlarsın kısa sürede.

bu arada beaitiful vidget next launcher'ı tam bir görselliğe kavuşturan en iyi vidget diyebilirim, onunla birleştirince kaymaklı börek diyebilirim, daha üstüne bir güzellik tasavvur edemiyorum.

kullanmasını iyice öğrenince bunu sen de daha iyi anlayacaksın.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
@freewill, hemen hemen denemediğim launcher kalmadı, en son bunu buldum. bana çok pahalı geldi, epey bi süre bekledim. sonra baktım bir gün indirime girmiş, 9.5 $'dan indirilebiliyor, hemen indirdim. zaten ertesi gün tekrar eski fiyatına çıkardılar. gerek stabilite olarak, gerek görsellik olarak çok hoşuma gitti. o gün bugündür hep onu kullanıyorum. samsung'un touchwiz'i, htc'nin sense'i yanında halt etmiş. vidget'ları harika. hele ki müzik vidget'ı sanal alemde üstüne yok. muhteşem bir görselliği var. keza swicht vidget'ı da öyle... sadece bazı temaları paralı, eğer kıyar onları da indirebilirsen tanıdığı özgürlük ve görsellik olarak sanal alemin en muhteşemi olduğunu anlarsın kısa sürede.

bu arada beaitiful vidget next launcher'ı tam bir görselliğe kavuşturan en iyi vidget diyebilirim, onunla birleştirince kaymaklı börek diyebilirim, daha üstüne bir güzellik tasavvur edemiyorum.

kullanmasını iyice öğrenince bunu sen de daha iyi anlayacaksın.

valla ben blapkmarketten indirdim geçtim :D herşeyini çözdüm ama beni en çok etkileyen bunca efekte rağmen touchwiz den az sistem kaynağı tüketmesi oldu :) tekrar teşekkür ederim :)