Apartman tesisatının değişmesi

AirLife

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
20
Alt yapım VDSL destekliyordu. Ama port olmadığı için geçememiştim. Bugün aradım port var geçebilirsiniz dediler. Sistemden baktığında ise apartmanınızdaki tesisat kötü, VDSL en düşük 24 onu versek bile kopmalar yaşarsınız dediler. Tesisatı değiştirmek ne kadara patlar acaba bana?

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
Apartman tesisatını anlamazlar bina kaç yıllık ?

AirLife

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
20
Apartman tesisatını anlamazlar bina kaç yıllık ?

11 yıllık ama dediği doğru. Zamanında Türk Telekom çalışanı gelip elinde aletle vs bakmıştı. 12 versek bile sen kopmalar yaşarsın demişti. Siz yine de verin dedim. 12 hızı aldım, koptu sonra yine aynı düşük hızda devam ettim. Değiştirsem iyi olur aslında.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,968
11 yıllık ama dediği doğru. Zamanında Türk Telekom çalışanı gelip elinde aletle vs bakmıştı. 12 versek bile sen kopmalar yaşarsın demişti. Siz yine de verin dedim. 12 hızı aldım, koptu sonra yine aynı düşük hızda devam ettim. Değiştirsem iyi olur aslında.
ben 30 yıllık apt. oturuyorum 16mb paketimden 13mb alabiiyorum 11 yıllık apt. daha iyi alt yapıya sahip olması beklenir aslında.

AirLife

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
20

16'ya geçsem daha yüksek fiyat ödeyecem, VDSL geçmek istiyorum onda da 35 var, en düşük 24 veririz ama kopma olur dediler. Ama neredeyse 16 ile aynı fiyat. Şimdi böyle bir şey varkende 16 almak mantıklı gelmiyor.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,968
Ev sa
16'ya geçsem daha yüksek fiyat ödeyecem, VDSL geçmek istiyorum onda da 35 var, en düşük 24 veririz ama kopma olur dediler. Ama neredeyse 16 ile aynı fiyat. Şimdi böyle bir şey varkende 16 almak mantıklı gelmiyor.
Ev sahibi iseniz apartmandakilerle konuşarak karar verin sonuçta onlarda fayda sağlayacak kiracı isen hiç bulaşma ikna etmek zor olur.

AirLife

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
20
Ev sa

Ev sahibi iseniz apartmandakilerle konuşarak karar verin sonuçta onlarda fayda sağlayacak kiracı isen hiç bulaşma ikna etmek zor olur.

Ben sadece kendi dairem için düşünüyorum. Kendi dairemi değiştirsem olmuyor mu ki ?

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,246
40 yıllık müstakil evde 35 Mbps'nin tamamını alıyoruz biz, o nasıl altyapıymış.

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
Elektrikci üşenmezse aynı kanal içinden susta yardımı ile kabloyu geçirebilir yoksa merdiven boşluklarından çekicek.

AirLife

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
20
40 yıllık müstakil evde 35 Mbps'nin tamamını alıyoruz biz, o nasıl altyapıymış.

Bende anlamış değilim.

Olur ama apartman da kablolar nasıl döşeli iç tesisat mı bunu bilmek lazım tavsiyem bir elektirikçiden sordurman

En mantıklısı bu galiba.

Elektrikci üşenmezse aynı kanal içinden susta yardımı ile kabloyu geçirebilir yoksa merdiven boşluklarından çekicek.

Ev 4 katlı, bizde 4. kattayız. Aynı kanaldan alabilir mi ?